Toppspekket Mitsubishi-pickup, L200 X Edition, selges kun i Norge.
Toppspekket Mitsubishi-pickup, L200 X Edition, selges kun i Norge.

Nye Mitsubishi L200 X Edition i salg nå

L200 X Edition er en spesialutstyrt utgave av L200 som er skreddersydd for norske kjøpere. Bilene blir bygget om ved ankomst til Norge, og selges derfor ingen andre steder i verden.

Publisert

X Edition er bygget på det høyeste utstyrsnivået, Instyle+, og komplementert med en skreddersydd og komplett pakke med ekstrautstyr.

Utstyrspakken er basert på erfaring rundt norske kunders preferanser og inneholder:

 • 265/65 R 18 Cooper AT3 knastedekk
 • MAK Safari Matt ET38 18" lettmetallfelger
 • Antec frontbøyle 70 mm med lyktefeste
 • Lazer Triple-R 1250 LED bar ekstralys (12.300 lumen og lysstråle på 1035 meter)
 • Panserbeskytter
 • Vindavvisere
 • Tilhengerfeste 13 pin
 • Baklukedemper
 • Vortec plansprøytet bedliner
 • Vortec stigtrinnlokk
 • Omfattende foliering av alle sølv/forkrommede detaljer utvendig 
 • X Edition-dekaler

Også den forrige utgaven av L200 ble solgt som X Edition. Utstyrspakken falt da tydelig i smak hos norske pickup-kunder, og antas det at også nye L200 X Edition vil ha en positiv effekt på salget i Norge.

Produktsjefen forteller om fordelene

Mitsubishi L200 X Edition.
Mitsubishi L200 X Edition.

Når produktsjef Vegard Werner hos importøren blir spurt om hva som er unikt med bilen, så er han klar:

- Etter å ha studert konkurrentene, så har nye Mitsubishi L200 utstyr som skiller den fra andre. Skinntrukket ratt med varme, som kan både høyde- og lengdejusteres. Kjører du med topp på planet så er 360 kameramonitor både betryggende og nyttig. På den ser du rundt bilen ovenfra i fugleperspektiv. Kjører du for eksempel over en bratt bakketopp vil du ikke se veien  foran bilen på grunn av panseret, sier han, og fortsetter:

- I Mitsubishi L200 kan du aktivere frontkamera som da viser eventuelle hindringer i veien rett fremfor bilen. Av sikkerhetsutstyr kan jeg nevne blindsonevarsler, frontkollisjonsvarsler med bremseassistanse og varsling om kryssende trafikk bak og til sidene. Knekollisjonspute for fører i tillegg de de seks «vanlige» kollisjonsputene er jo også verdt å nevne i denne sammenheng. Den har i tillegg kraftige Bi-LED kjøre-/ hovedlys. Nye L200 er kompatibel med Apple CarPlay og Android Auto som gjør at du har oppdaterte kartverk med deg fra egen smarttelefon. Drivverket med åpen og låsbar senterdifferensial, samt låsbar bakre differensial sikrer optimal fremkommelighet også under svært krevende forhold. Alt dette er standardutstyr på den mest solgte varianten Instyle+ og dermed også i L200 X Edition.​

​Pris

Utstyret på X Edition består blant annet av frontbøyle med LED bar ekstralys, knastedekk, plansprøyter bedliner, tilhengerfeste.

Spesialutstyret som utgjør X Edition har en verdi på 100.000 kroner.

- Kunden betaler kun halv pris for utstyret og kan gjøre en hyggelig handel ved å velge en X Edition, sier Werner.

Mitsubishi X Edition er tilgjengelig for bestilling hos forhandler nå. Veiledende utsalgspris 445.200 kroner ekskl. mva levert Drammen.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Powered by Labrador CMS