Wunder-Baum Lær.
Wunder-Baum Lær.

Nytt dufttre fra Wunder-Baum med lukten av lær

Det kjente dufttreet, Wunder-Baum, kom på markedet i 1952 og er tilgjengelig i en rekke dufter. Det siste tilskuddet lukter skinn og har også et skinnutseende.

Publisert

Lærluktetreet er, som andre Wunder-Baum duftetrær, utstyrt med et «test»-felt på emballasjen som gjør det enkelt å prøve duften før kjøp.

- Wunder-Baum Leather er designet for å levere langvarig duft og brukes, akkurat som våre andre dufter, ved å henge det fritt, åpne toppen av pakken og trekke ut omtrent en cm av treet hver uke - mer hvis du vil ha mer duft, mindre hvis du vil ha mindre duft, sier Thomas Melby, produktsjef i Auto Care.

Auto Care ble etablert i 1982 og er en del av SEAB group, Nordens største distributør av bilpleieprodukter.

Starten

I New York, USA, fikk en melkebonde en dag i 1952 nok av lukten av sur melk og nevnte problemet til Julius Sämann, som tilbrakte flere år i den kanadiske furuskogen hvor han undersøkte utvinning av aromatiske oljer som gir trærne dets beroligende og karakteristiske duft.

Sämann prøvde å legge dufter til et spesielt materiale, med en spesiell form, og det første dufttredet ble utviklet.

Sämann ga produktet Car-Freshner-merket, men produktet er kjent under forskjellige navn forskjellige steder i verden - Littke Trees, Magic Tree, Arbre Magique og Wunder-Baum, slik vi kjenner det som i Norge.

Pris

Wunder-Baum Leather er tilgjengelig i butikker nå og anbefalt utsalgspris er 23 kroner.