Adm. direktør Karl Martin Eggen i Duun Industrier (t.v.) og adm. direktør Michael Husfeldt i Norwegian Agro Machinery tar hverandre i hånda på den nye avtalen mellom selskapene.
Adm. direktør Karl Martin Eggen i Duun Industrier (t.v.) og adm. direktør Michael Husfeldt i Norwegian Agro Machinery tar hverandre i hånda på den nye avtalen mellom selskapene.

Duun vinterutstyr til Norwegian Agro

Trønderbedriften skal levere norskprodusert vinterutstyr til Norwegian Agros landsdekkende forhandlernett.

Publisert

- Med Duun Industrier som leverandør av vinterutstyr, får vi et av de sterkeste kortene vi kan få på hånda. Vi har jobbet for å få på plass en norsk leverandør av snøfresere og sandstrøere, og vi er stolte av å kunne si at vi nå har lyktes med oppgaven, forteller Michael Husfeldt, administrerende direktør for Norwegian Agro Machinery.

Selskapet som blant annet importerer traktorer og mer fra Claas, samt traktoredskaper fra  Lemken, Horsch, får nå sin første norske leverandør i Duun Industrier. Husfeldt mener Duuns vinterutstyr passer svært godt inn i sortimentet.

- Duun leverer høykvalitetsprodukter, de er innovative, lydhøre og omstillingsvillige, og matcher godt de forventningene våre kunder etterspør. Vi ser virkelig frem til å distribuere deres redskaper fra Agder i sør til Finnmark i nord, sier han.

Duun har sitt hovedsete og fabrikk på Åsen i Trøndelag, og også her er stemningen rundt den nye avtalen god:

- Med Norwegian Agro som distributør av vår vinterutstyrsportefølje forventer Duun at markedstilgangen opprettholdes og at vi er i en god posisjon for fremtidig vekst sammen med en hardt satsende partner. Vi skal jobbe tett sammen med Norwegian Agro for å sikre at eksisterende og nye Duun-kunder fortsetter å få kvalitet i både produkter og service. Samtidig skal vi jobbe sammen med Norwegian Agros morselskap Danish Agro med å utvikle eksporten, sier Karl Martin Eggen, administrerende direktør for Duun Industrier.