LANGT SAMARBEID: Lilleseth Kjetting har samarbeidet med Ovako (OFA) fra Loimaai, Finland i 35 år. Nå blir det norske selskapet også importør av Tellefsdal-kjettinger. Bildet viser Loimaa-fabrikken i bakgrunnen, og noen sentrale personer fra venstre: Knut Lilleseth, Heikki Helminen, Lennart Winnfors og Kjell Åke Larsson, sentrale personer i samarbeidet med OVAKO (OFA).

Lilleseth Kjetting utvider med Tellefsdal-kjettingene

Mandag 8. juni ble det kjent at Lilleseth Kjetting tar over agenturet på Tellefsdal Kjetting for det norske markedet.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Tellefsdal Kjetting produseres av Nordic Traction Group (svensk/finsk). Lilleseth Kjetting har siden tidlig på 80-tallet markedsført og solgt produkter som OFA og Gunnebo fra Nordic Traction Group. Nå kommer også Tellefsdal Kjetting inn i sortimentet, hvilket betyr at Lilleseth Kjetting har agenturet for alle kjettingene fra Nordic Traction Group på det norske markedet.

Flere ansatte

TELLEFSDAL: Her en Fendt traktor med Tellefsdal Quatro T70 med firkantpigg.

- At vi nå samler alle våre varemerker hos Lilleseth Kjetting er en optimal løsning for alle parter. Lillesteh Kjettings forhandlere kan fra nå og med det brede sortimentet alltid tilby optimale kjettinger til sine kunder. Lilleseth Kjetting og Nordic Traction får en meget effektiv vareflyt, og dette kommer sluttkunden til gode med raske og kostnadseffektive leveranser. Spesielt Tellefsdal-modellene Quatro T70/T90, NorTractor og Multigrip er populære modeller på det norske markedet, og som Lilleseth Kjetting vil tilby sine forhandlere, sier salgssjef Kjell-Åke Larsson i Nordic Traction.

PÅ PLASS: Tellefsdal Quatro T70 (t.v.) og Lilleseth Easy On 7 mm Ubrodd (t.h.) i lokalene til Lilleseth Kjetting på Skarnes.

Lilleseth Kjetting får nå et enda bredere sortiment hjulgående kjettinger å tilby sine forhandlere og kunder innen anlegg, transport, landbruk og skog. Det var god stemning ved hovedkontoret da AT.no snakket med markedssjef Stine Lilleseth mandag morgen.

- Dette er veldig hyggelig, og noe vi har jobbet med en god stund. Det er ikke så mange som utvider i disse covid-19-tider, men vi skal utvide staben med to personer innen kort tid, sier Lilleseth som er tredje generasjon i familiebedriften på Skarnes.

Klare for vinteren

EASY ON: Her en Valtra traktor med Lilleseth Easy On 7 mm Ubrodd montert.

Følgende merkevarer vil inngå i Lilleseth Kjettings portefølje fra og med sommeren 2020: Lilleseth egenutviklede hjulgående kjettinger. OFA-kjettinger fra finske Ovako (siden 1985) og nå Tellefsdal-kjettinger (norsk merkevare, produsert i Loimaa i Finland).

Lilleseth Kjetting ble etablert av Asbjørn Lilleseth i 1947 og holder til på Skarnes i Innlandet fylke. I dag jobber andre og tredje generasjon Lilleseth i bedriften som omsatte for 67 millioner kroner i fjor og hadde 8 ansatte (før utvidelsen). Selskapet har levert hjulgående kjettinger på det norske markedet i over 70 år, og kjettinger er kjernen i selskapets virksomhet. Lilleseth Kjetting har lager og kontorer, samlet på ca. 4500 m2, på Skarnes 45 minutter fra Gardermoen og 7 mil nord for Oslo. Bedriften melder videre at ny tomt etter planen ferdigstilles denne sommeren.

Powered by Labrador CMS