Tor Kjetilson Moe er eier i Gjerstad Group og styreleder i nyetablerte TankNor AS. TankNor eies av Gjerstad Group med 51 prosent, samt Agder Gruppen og Malleus Maskin med 24,5, prosent hver.

Satser sammen i nytt selskap

Tre etablerte aktører forener krefter i nytt selskap, TankNor AS, med nasjonale vekstambisjoner innen salg av drivstofftanker til bygg- og anleggsbransjen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Gjerstad Group, Agder Gruppen og Malleus Maskin er alle industriselskaper med base på sørøstlandet, og som leverer maskiner og utstyr til anleggsbransjen. For å styrke sine respektive posisjoner innen markedet for drivstofftanker spesielt, fant de ut at det ville være mer hensiktsmessig å samarbeide enn å konkurrere for raskere å nå individuelle forretningsmål.

Skal styrke konkurransekraft og lønnsomhet

Selskapene har samlet levert nærmere 1000 drivstofftanker i 2020.

- Ved å etablere et felles selskap, styrkes konkurransekraften og lønnsomheten, og det skapes flere arbeidsplasser, opplyses det i en nyhetsmelding i forbindelse med offentliggjøringen av det nye selskapet.

Gjerstad Group, Agder Gruppen og Malleus Maskin har vært konkurrenter i det norske tankmarkedet. Nå skal de samarbeide i nytt selskap. Bildet er av en tank fra Gjerstad Group.

Konstellasjonen skal åpne for nye forretningsmuligheter og økt verdi for kunder og eiere innenfor drivstoff og energi.

- Vi kjenner godt til hverandre fra før. Ved å slå sammen denne delen av våre respektive produktporteføljer i TankNor, vil vi mye raskere kunne bli en attraktiv og slagkraftig totalleverandør av drivstofftank-løsninger for bygg- og anleggsbransjen i Norge. Hensikten med satsingen er sikker lagring og transport for alle våre kunder i tråd med gjeldende regelverk. Målsettingen er å tilby de beste løsningene, høy kompetanse, god service og den gode kundeopplevelsen, sier Tor Kjetilson Moe, eier i Gjerstad Group og styreleder i TankNor AS.

Nasjonale vekstambisjoner

TankNor eies av Gjerstad Group med 51 prosent, samt Agder Gruppen og Malleus Maskin med 24,5, prosent hver.

Det nye selskapet har nasjonale vekstambisjoner, og vil ifølge styreleder Moe dekke totalbehovet for bygg- og anleggsbransjen på dette området; fra innkjøp, installasjon og servicetjenester for standard og spesialtilpassede plast- og ståltanker, til pumper, slanger, filter og andre ettermarkedsdeler.

- Med et stort lager av et bredt utvalg drivstofftanker og utstyr, kan vi hjelpe våre kunder på kort varsel hvor som helst i landet. Sikkerhet er avgjørende, og vi vil i løpet av 2021 også tilby servicetjenester som resertifiseringer og kompetanse knyttet til lover og regler for oppbevaring og transport av drivstoff, sier Tor Kjetilson Moe.

Powered by Labrador CMS