BAS Maskinutleies avdelinger blir Cramo

Og i områder der det både er BAS- og Cramo-avdelinger, slås disse sammen.

Publisert Sist oppdatert

Utleieselskapet BAS, som i april ble kjøpt opp av Cramo, fusjoneres med den nye eieren. Dermed blir BAS Maskinutleie sine avdelinger i Norge snart omgjort til Cramo-avdelinger. 

– Det er viktig for oss å beholde ekspertisen i BAS Maskinutleie og ta bedriftskulturen med oss videre, sier adm. direktør i Cramo, Thomas Astrup.

26. april i år ble det kjent at AS Backe solgte alle sine eierandeler i BAS Maskinutleie til Cramo AS. Nå er det avgjort at BAS fusjonerer med sin nye eier, og dermed blir selskapets åtte avdelinger i Sør-Norge en del av Cramo-organisasjonen i løpet av høsten.

Med fusjonen får Cramo totalt 27 lokasjoner og over 300 ansatte i Norge.

Sammenslåing av avdelinger

I Trondheim og Stavanger, der det i dag eksisterer både BAS og Cramo-avdelinger, blir det nå kun én avdeling i hver by på Cramo sine lokasjoner.

BEDRIFTSKULTUR: – Det er viktig for oss å beholde ekspertisen i BAS Maskinutleie og ta bedriftskulturen med oss videre, sier adm. direktør i Cramo, Thomas Astrup.

Videre blir BAS' avdelinger i Kristiansand, Sarpsborg, Gjøvik og Elverum snart merket med Cramo-fargene. BAS' avdeling i Lindeberg flytter personalet og maskinparken til Cramo på Kjeller, som utvides.

Beholder mannskapet

Fusjonen betyr at Cramo får tilgang til utleiemarkedet i områder selskapet ikke tidligere har vært representert i, forteller adm. direktør i Cramo, Thomas Astrup.

– Det er dessuten viktig for oss å beholde ekspertisen hos BAS Maskinutleie og ta bedriftskulturen med oss videre inn i Cramo. Samtlige avdelingsledere i BAS fortsetter i samme rolle i Cramo, noe som skal sikre lokal forankring og bygge videre på de eksisterende kunderelasjonene, sier Astrup.

Sammenslåingen vil skape synergier, mener Cramo-sjefen.

– I løpet av de siste årene har vi gjort større investeringer som kan tilføre de tidligere BAS-avdelingene både en nyere maskinpark, høyere kompetanse innen byggetablering, samt viktige digitale løsninger som kundeportal, utstyrsdeling og Cramo-appen, sier Astrup.

Fusjonen leder til flere ansettelser i tiden som kommer.

– På nasjonalt nivå er planen å ansette flere dyktige medarbeidere. Nå gleder vi oss til å fullføre sammenslåingen under Cramo-logoen og øke markedsandelen med våre nye – men likevel så etablerte avdelinger, sier Astrup.

Powered by Labrador CMS