Volvo Maskin gjennomfører bestilling av prøvekjøring for kunder, med påmelding via nett.

Bestill prøvekjøring via nett

Nå kan du bestille prøvekjøring av Volvo ECR25 (gravemaskin) og Volvo L25 (hjullaster) elektriske maskiner via nett.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

De nye elektriske kompaktmaskinene fra Volvo har allerede blitt en stor suksess i Norge.

For at enda flere skal få testet maskinene, Volvo Maskin nå for nettbestilling av prøvekjøring ved fire avdelinger: Oslo (Kolbotn), Stavanger, Bergen og Trondheim.

Maskinprøving med info om ladetid og realistisk driftstid

Volvo ønsker å gi sine kunder mulighet til å prøve maskinene i praktisk arbeid, og samtidig få informasjon om ladeløsninger, realistisk driftstid, og hvilke muligheter maskinene har å by på.

På hjemmesidene til Volvo Maskin kan man via en bookingkalender se ledige tidspunkt, og ved å legge inn kontaktinfo sendes en e-post som bekrefter avtalt tidspunkt for prøvekjøring.

De to elektriske modellene Volvo L25 Electric 5 tonns kompakt hjullaster og Volvo ECR25 Electric 2,8 tonns kompakt gravemaskin vil i første omgang være tilgjengelige for prøvekjøring frem til sommerferien på de fire ovennevnte Volvo-avdelingene.

Gjør prøvekjøringen enkel og sikker

- Vi synes dette er en fin måte å møte kundene på, spesielt nå som koronasituasjonen setter begrensninger med hensyn til antall personer som kan møtes. Vi følger selvsagt alle anbefalinger for å hindre smittespredning, og kundene som kommer til våre anlegg for å prøvekjøre maskinene blir møtt av én eller to av våre representanter, sier salgsdirektør i Volvo Maskin David Kristianslund.

- Det er første gangen vi prøver dette innen Volvo Construction Equipment. Vi ønsker å legge til rette for at kundene enkelt og sømløst skal kunne bevege seg fra en digital opplevelse og over til praktisk prøvekjøring av maskinene, sier Gustav Boberg, Product Owner Digital Change i Volvo CE.

Powered by Labrador CMS