FORNØYDE: Espen Berger (t.v.) og Kent Elvemo er storfornøyd etter å ha signert kontrakter på tre nye Mercedes-Benz Unimog første dagen på Vei og Anlegg.

Fikk knallstart på messa

NORMOG: Første dagen Vei og Anlegg var åpen signerte Normog kontrakt på tre nye Mercedes-Benz Unimog.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

- Vi hadde et knallår i fjor hvor vi solgte 16 nye Unimoger. Så langt i år har det gått litt tyngre, og vi har ikke signert noen kontrakter før nå. Derfor er det helt fantastisk å kunne signere tre på første dagen Vei og Anlegg var åpen, sier Espen Berger i Normog.

Han smilte om kapp med Kent Elvemo som fikk underskriften på sitt aller første Unimog-salg. Til sammen har de tre Unimog-ene, som alle skal registreres som traktorer, en verdi på rundt 10 millioner kroner.

Som vanlig nærmest er det ikke noen av de tre Unimog-ene som ble signert som er hyllevare. Den ene av de tre skal bygges for å kunne få med tre kantklippere.

- Vi er i en heldig situasjon. For det første har vi lojale kunder som kommer tilbake til oss gang på gang. For det andre er leveringssituasjonen ble, og vi kan levere det vi selger nå i løpet av sommermånedene, sier Espen Berger.

Powered by Labrador CMS