Fra venstre: Bernt Andre Engøy (daglig leder i Rental Group Mobility), Steinar Dokken (salgssjef i Isuzu Norge) og Lars Hæhre (administrerende direktør i Rental Group).
Fra venstre: Bernt Andre Engøy (daglig leder i Rental Group Mobility), Steinar Dokken (salgssjef i Isuzu Norge) og Lars Hæhre (administrerende direktør i Rental Group).

Hæhre-selskap skal leie ut Isuzu-pickuper

Isuzu Norge inngår nå samarbeidsavtale med Rental Group Mobility som leier ut yrkesbiler.

Publisert Sist oppdatert

Utleieselskapet Rental Group Mobility tilbyr blant annet varebiler, planbiler og pickuper. Nå har Isuzu Norge og Rental Group Mobility inngått samarbeidsavtale om kjøp av arbeidsbiler til utleieselskapet, og utvider dermed utleiestallen med pickupen Isuzu D-Max.

Rental Group Mobility AS eies 50% av DNB og 50% av utleieselskapet Rental Group AS som igjen eies av Hæhre & Isachsen Gruppen AS.

Bernt Andre Engøy er daglig leder i Rental Group Mobility. Han forteller om god erfaring med Isuzu fra tidligere:

- Vi har veldig god erfaring med Isuzu fra tidligere, og ser frem til å tilby en såpass godt utstyrt pickup til våre kunder. Vi ser at behovene endrer seg underveis i prosjektene for våre kunder, både for type og antall kjøretøy. For oss er det viktig å kunne levere i takt med det transportbehovet som prosjektene krever. Vi må ha ulike kjøretøy tilgjengelig med nødvendig utstyr som dekker de ulike faggruppene som til enhver tid jobber i prosjektene.

Lars Hæhre er administrerende direktør i Rental Group, og forteller at D-Max er et ypperlig supplement til deres utleiestall.

- Kjernevirksomheten i Rental Group er å levere komplette løsninger innenfor anleggsmaskiner, tårnkraner og tunnelutstyr. Det å kunne levere yrkesbiler til entreprenør og prosjekter er et relevant supplement for flere av våre kunder. Også innenfor yrkesbiler har mange det samme behovet for fleksibilitet og utnyttelse, og som igjen bidrar til redusert kapitalbinding i bilparken, sier Hæhre.

Hos Isuzu er man naturlig nok fornøyde med den nye avtalen:

- Vi er selvfølgelig godt fornøyde med samarbeidsavtalen med Rental Group Mobility. Det at et av Norges største utleieselskap til anleggsbransjen ønsker å ha med Isuzu i porteføljen, viser det vi alltid har ment - at Isuzu er det beste alternativet i dette segmentet. Alt fra totalkostnader gjennom eierforholdet til egen ombygger som skreddersyr bilene til alle behov, gjør Isuzu til en attraktiv samarbeidspartner, sier Steinar Dokken, salgssjef i Isuzu Norge.

Powered by Labrador CMS