Joacim Elverum (48) er ansatt som Sales Manager Nordic i Arstec.
Joacim Elverum (48) er ansatt som Sales Manager Nordic i Arstec.

Joacim Elverum er ny salgsleder i Arstec

Arstec AS har siden 1979 vært leverandør av løsninger, produkter, maskiner og utstyr til asfalt- og veivedlikehold.

Publisert

2. januar i år tiltrådte Joacim Elverum som Sales Manager Nordic i nyopprettet stilling i Arstec. Han er 48 år og bosatt i Stockholm med sin familie. Elverum kommer fra NCH Maintenance, hvor han har hatt forskjellige lederstillinger i Norge, England og de siste 12 årene i Sverige.

- Vi er veldig glade for at Joacim takket ja til lede arbeidet med å styrke Arstecs posisjon innen forebyggende vedlikehold av veier og kummer i det skandinaviske markedet. Joacim har solid erfaring, noe jeg selv fikk nyte godt av da vi var kollegaer på begynnelsen av 2000-tallet, sier daglig leder Eirik Strand i Arstec AS.

- Jeg gleder meg til å komme i gang i jobben. Arstec har en innovativ produktportefølje innen vedlikehold og fornying av asfalt. Nå i starten blir jeg mest å se hos våre svenske kunder, men ser frem til å arbeide sammen med de norske kollegaene utover våren, sier Joacim Elverum.

Arstec AS har siden 1979 vært leverandør av løsninger, produkter, maskiner og utstyr til asfalt- og veivedlikehold. Selskapet har de siste årene utvidet sitt sortiment til også å inkludere kommunalteknikk. Arstec er i dag forhandler i Skandinavia, Baltikum og Polen for flere europeiske og amerikanske produsenter, i tillegg til egenutviklede produktserier og løsninger.

- For å være ledende leverandør innen produktkategoriene, arbeider vi kontinuerlig sammen med både kunder og produsenter for alltid å ha innovative produkter med topp kvalitet, raskt levert til konkurransedyktige priser, sier Eirik Strand.

Powered by Labrador CMS