SERVICE: Her er de samlet ved en Volvo Maskin Service-bil. Butikkonseptet ble også vektet høyt. Fra venstre er Stian Østerhaug og Stine Lilleseth fra Lilleseth Kjetting, Helge Løvenskiold og Kenneth Kongerud fra Volvo Maskin.

Landsdekkende avtale mellom Lilleseth Kjetting og Volvo Maskin

LILLESETH KJETTING: En stor avtale mellom Lilleseth Kjetting AS og Volvo Maskin/Volvo Maskin Service ble kjent under årets Vei og Anlegg.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Avtalen går på at Lilleseth Kjetting AS blir leverandør av anleggskjettinger til rullende anleggsmaskiner, samt leverandør av kjettinger til Volvo Maskin Service-anleggene rundt i landet. Dette kan for eksempel være til løftesikring etc.

Tre invitert

- Tre leverandører ble invitert, og vi fikk presentert deres konsepter og bedriftskultur. Volvo Maskin AS og Volvo Maskin Service skal være en totalleverandør i anleggsbransjen, og i dette inngår også kjettinger. Vi gikk inn i dette med blanke ark, tross at vi har samarbeidet med Lilleseth Kjetting siden 1983. Alle aktørene ble vurdert som gode, men Lilleseth Kjetting kom best ut, sier Kenneth Kongerud, produktsjef for utstyr i Volvo Maskin AS.

KJETTING: Lilleseth Kjetting blir hoffleverandør av kjettinger til Volvo Maskin og Volvo Maskin Service. Fra venstre er salgssjef Stian Østerhaug og markedssjef Stine Lilleseth fra Lilleseth Kjetting sammen med Kenneth Kongerud som er produktsjef for utstyr i Volvo Maskin AS.

Viktig avtale

Markedssjef Stine Lilleseth i Lilleseth Kjetting, er selvfølgelig veldig glad for at nettopp hennes bedrift ble valgt som samarbeidspartner til Volvo-selskapene.

- Det var en veldig omfattende anbudsrunde, og dette er en kjempeviktig avtale for oss. Vi tar markedsandeler med denne avtalen, og vi ser potensiale for å ta mer på anlegg. Med tanke på videreutviklingen er det viktig å ha tette bånd til forhandlerne, sier Lilleseth.

Ikke minst trekker hun frem avtalen med VMS som spennende og viktig. Det vil være et sortiment Lilleseth-kjettinger tilgjengelig for salg i alle VMS-avdelingene i hele landet.

Grundig runde

Lilleseth sier prosessen er den mest grundige hun har vært med på. Tilbyderne ble vurdert av Volvo-selskapene på kriterier som produktegenskaper, bedriftskultur, innovasjon, digitale løsninger, markedsføring og markedsmateriell, bærekraft og butikkonsept.

Volvo Maskin og Lilleseth Kjetting opplyser i en pressemelding at den utvalgte kjettingleverandøren scoret spesielt høyt på følgende punkter:

- Et bredt produktspekter med konkurransedyktige priser og solid kvalitet

- God kjennskap til markedet

- God bedriftskultur, liten og lett organisasjon med engasjement for kundene

- Lite tilstede i anleggssegmentet i dag

- Gode digitale løsninger

- Løsningen med grønt punkt for innsamling i brukte kjettinger

- Butikkonsept

70 år i bransjen

Lilleseth Kjetting AS har erfaring med hjulgående kjettinger i mer enn 70 år, og leverer i dag et bredt kjettingprogram innen landbruk, transport, anlegg, skogbruk og til mindre maskiner. Selskapet holder til å Skarnes og har nesten 5000 m2 lager med stort sett alle modeller og dimensjoner under sesong. Også produktutvalget på løft og sikring er betydelig utvidet de senere årene. Selskapet er også sertifisert sakkyndig virksomhet, og kan gjennomføre årskontroll på løfteredskaper.

Powered by Labrador CMS