Denne traktoren kan leies en dag for 2700 kroner inkl. mva, eller for 1330 kroner per dag ved leie i fire uker.
Denne traktoren kan leies en dag for 2700 kroner inkl. mva, eller for 1330 kroner per dag ved leie i fire uker.

Lei en traktor for en dag av Felleskjøpet

Nå kan du leie en traktor eller en maskin på Felleskjøpet. Du kan leie per dag ved korttidsleie eller opptil 2 år av gangen ved langtidsleie.

Publisert

Felleskjøpet Agri lanserer i dag to typer leie av traktorer og anleggsmaskiner for bønder, entreprenører, kommuner og andre som har kortvarige behov.

- Dette er en del av den nye delingsøkonomien, hvor vi gir muligheter til å redusere kapitalkostnadene og miljøbelastningene for den enkelte, sier Frode Dahl, direktør maskin i Felleskjøpet Agri.

Det finnes to varianter av leie, korttidsleie og langtidsleie. På nettsiden maskinutleie.felleskjopet.no finner man i dag eksempler på maskiner som er tilgjengelige for korttidsleie, tre John Deere traktorer, to Avant-minigravere og en Cat minigraver. Flere maskiner skal komme etter hvert, lover Felleskjøpet.

Priseksempel

Dersom man velger en John Deere 6090M (114 hk) med laster, er 2700 kroner inkludert merverdiavgift for den første dagen. For hver ekstra leiedag gis det rabatt. For fire ukers leie, er prisen per dag 1330 kroner inkludert mva.

Man kan velge om man vil hente maskinen på Kløfta, eller om den ønskes tilkjørt.

Leien av en maskin inkluderer 5 timer bruk per døgn, eller 25 timer bruk på en uke. Hvis man vet at maskinen skal brukes mer enn dette, kan man for denne traktoren velge å forhåndsbestille «urefunderbare timer» til 350 kroner inkludert mva. Eller man kan velge etterfakturerte overforbrukte timer til 425 kroner inkludert mva, hvis man er usikker på hvor mye du kommer til å kjøre.

Vinterdekk er påmontert på vinterstid, og forsikring og service er inkludert.

Ta kontakt om langtidsleie

Felleskjøpet har tilgang på et stort spekter av maskiner, og kan tilby langtidsleie på mange av disse produktene. For leieperioder fra seks måneder leveres maskin og utstyr tilpasset kundens behov.

Det finnes også muligheter for å få kjøpt utstyr man har leid, hvis det blir aktuelt.