NYHETR: Bomliften Magni ETBJ30RT med 30 meters rekkevidde går på lithium batteri, og er ny på det norske markedet.

Lift-debutant hos Correct Maskin

MAGNI: Batterielektrisk bomlift med 30 meters rekkevidde, var den store nyheten hos Correct Maskin AS.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Magni er kanskje mest kjent for rundtomsvingende teleskoplastere, men det italienske selskapet produserer også elektriske bomlifter. Den 18,9 tonn tunge ETBJ30RT har arbeidshøyde på 30,3 meter, og maks kurvhøyde på 28,3 m (454 kg). Rett ut er maks lengde 23,3 m, og den klarer 454 kg 20 meter rett ut. Etter dette er kapasiteten 300 kg. Den stopper automatisk om man bryter vekt/lengde/høyde-grensene.

Maskinen er utstyrt med lithium-batterier (520 Ah/80V) som lades på 9-10 timer på et 400V nett. Den kan også hurtiglades.

45 grader helling

VIPPES UT: Kjøretablået vippes ut slik at det er greit å lese av informasjonen.

Videre er liften utstyrt med harde dekk og godt egnet for bruk både inne og ute. Litt spesielt er det at maskinen har kjøremodus som gjør at den kan kjøre i 45 graders helling for å flytte maskinen. Motvekten er også litt spesiell da den henger litt ned i bakstussen på liften. Og skal man trekke frem en tredje litt spesielle ting, så er det kjøretablået som kan vippes ut fra maskinens sidevegg og skråstilles slik at føreren ser ned på det i behagelig vinkel og ikke må bøye seg ned for å se rett inn i en loddrett vegg for å lese av informasjonen.

Gjengen i Correct Maskin AS var glade for å få maskinen og kunne vise den til el-glade nordmenn.

Korte leveringer

Den nye bomliften var imidlertid ikke eneste budskapet på standen til Magni-importør Correct Maskin AS. Det er mange produsenter av maskiner som har veldig lange leveringstider nå. Magni har utvidet fabrikken i Italia kraftig, og Correct Maskin kan levere en rekke modeller raskt.

- For eksempel kan vi levere en rundtomsvingende 30 meters teleskoplaster på fem uker, sier salgssjef Nils Ivar Reiten.

Powered by Labrador CMS