Goodyear Powerload for kompakte hjullastere og veihøvler.

Ny dekkserie for kompakte hjullastere

Goodyear har lansert den nye Powerload-serien for å støtte «behovet for produktivitet, holdbarhet og kostnadseffektiv drift for kompakte hjullastere og små veihøvler».

Publisert Sist oppdatert

Etterspørselen etter disse har økt på grunn av vekst innen bygg- og anleggsprosjekter over hele verden.

- Dette er et marked som med innføringen av ny teknologi fra originalutstyrsprodusentene nå er svært konkurranseutsatt, drevet av markedets krav om mer effektiv drift samt miljøhensyn. Med lanseringen av Powerload tilbyr Goodyear et dekk med viktige, avanserte teknologier spesielt utviklet for å oppfylle behovene for kompakte hjullastere og små veihøvler, skriver produsenten i en nyhetsmelding.

Disse kompakte maskinene brukes vanligvis i byggebransjen, materiallasting, logistikkstøtte, landbruk og landskapsarkitektur. Allsidighet er derfor en viktig egenskap for dekkene. Førerkomfort også er en viktig faktor, i tillegg til trekkraft og holdbarhet.

Goodyear Powerload har mønster som gir mulighet for rotering på maskinen.

Mønsteret er ikke retningsinnrettet. Det gir mulighet for rotering av dekkene. Goodyear Powerload skal gi forbedret trekkraft både fremover og i sideretning, mens selvrensingsfunksjonen skal bidra til å minimere nedetiden og øke effektiviteten. Slitemønsteret er inspirert av det godt utprøvde Goodyear TL-3A+ for større kjøretøyer (felger på 25 tommer eller mer) og optimalisert for dimensjonene 18 og 20 tommer i Powerload-serien.

- Goodyears filosofi «Electric drive ready» betyr at selskapets nyeste dekk kan brukes på både elektriske kjøretøyer, hybrider og kjøretøy med konvensjonelle dieselmotorer. Denne tilnærmingen reduserer kompleksiteten for eierne, siden de bare trenger å forholde seg til én type dekk for en lang rekke kjøretøy.

Powered by Labrador CMS