Ariane Struyf startet som daglig leder for Valvoline Oil AS 1. desember.

Ny leder i Valvoline Oil AS

- Timingen var perfekt, sier Valvoline Oil AS' styreleder.

Publisert Sist oppdatert

Valvoline Oil AS har ansatt Ariane Struyf som ny daglig leder. Hun startet 1. desember.

Ariane kommer fra stillingen som administrerende direktør i CarNext Norway, som nylig avsluttet sin B2C-virksomhet i Norge.

- Timingen var perfekt for vår del og Valvoline Oil AS er utrolig takknemlig for at Ariane har sagt ja til å lede laget vårt. Vi gleder oss til å få inn ny kompetanse i vårt godt veletablerte selskap med lange tradisjoner, sier styreleder Thomas Talén.

- Valvoline Oil AS har de siste årene vært gjennom en restruktureringsprosess, og det er positivt å se at vi har en sterk økning i salgsinntektene i 2022, i en tid og i en verden som er krevende, sier Talén videre.

Struyf har lang fartstid fra bilbransjen og har i en årrekke vært sentral i BMW-systemet. Hun kjenner derfor godt de utfordringer bilbransjen står overfor i forbindelse med det grønne skiftet.

- Et marked i endring er et marked med muligheter, sier Ariane Struyf.

Valvoline Oil AS ble opprettet i 1957 og har i alle år deretter distribuert Valvoline og Tectyl produkter i det norske markedet. Selskapet leverer alle typer smøremidler, kjølevæsker, bilkjemi, rengjørings- og avfettingsprodukter.

Valvoline Oil AS har en bred distribusjon innen den automotive sektor og leverer produkter til personbil, tyngre kjøretøy, buss, mc og snøscooter. I tillegg leveres også marine produkter både til outboard og inboard motorer.

Kontor og lager er lokalisert på Skedsmokorset utenfor Oslo.

Powered by Labrador CMS