NY: Ole Kristian Skauan i Nasta gleder seg til vise frem nye Hitachi ZW160 Serie 7 hjullaster.

Premierevisning på Lillestrøm

KJELLER: Den nye Hitachi ZW160 serie 7 hjullasteren er et av trekkplastrene på Nastas vårslepp på Kjeller.

Publisert Sist oppdatert

Det er første gang Nasta arrangerer vårslepp på sin nye avdeling på Kjeller utenfor Lillestrøm. Planleggingen har pågått siden før jul.

SIKT: Det blir god sikt ned på verktøyet som brukes med parallell løft-sylindere oppe på lastearmene.

Den nye modellen Hitachi hjullaster ble vist første gang på Bauma i fjor høst, men vises nå for første gang på norsk jord. Denne maskinen kan sammen med storebror ZW180 leveres med parallelt løft spesielt tilpasset bruk av utstyr som pallegafler. Med tiltsylindrene liggende oppe på armene på lasteaggregatet får sjåføren en unik sikt ned på utstyret som brukes på maskinen. Sammen med muligheten til å velge å kjøre med hydrostatisk drift gjør den godt egnet til presisjonsarbeid.

Denne hjullasteren, sammen med tre andre, er ett av de store trekkplastrene når Nasta sammen med sine samarbeidspartnere inviterer kundene til et to dagers maskinshow.

Fellesnevneren for alle maskinene i Hitachis serie 7 er større hytte, bedre oversikt og mer førerkomfort.

Hjulgraver

En annen maskin som vises for en av de første gangene i Norge er hjulgraveren ZX135W som også har kommet i serie 7 nylig.

På gravemaskinsiden er det også Serie-7 maskinene som dominerer. Kundene kan se og prøvesitte maskiner fra ett to og opp i 40.

PLANLAGT: Tom Ola Bjerkestuen (t.v.), Ole Kristan Skauan og Henrik Thorstensen i Nasta ønsker velkommen til Vårslepp på avdelingen på Lillestrøm.

Nasta selger også Hamm anleggsvalser, og der vises det også frem to nye modeller av anleggsvalser.

HJULGRAVER: Denne ZX135W hjulgraveren i serie 7 er så ny at den ikke har fått hurtigfeste en gang.

Rekken av utstillere og samarbeidspartnere som er med og stiller ut på Nastas Vårslepp er lang. Disse er med: Nasta Finans, Nasta Utleie, Bertel O Steen, Maskinstyring, Gjerstad, Maskin-Teknisk AS, Vianor, Tokvam, Kiesel Norge AS, Lilleseth Kjetting og XploSafe.

Powered by Labrador CMS