Rental.one skal levere maskiner til nyopprettede B.S. Graveservice i Sokndal. Her er driftsleder Bjarte jr. Solli (t.v.) i B.S. og daglig leder Kjetil Friestad i Rental.one.

Rental.one har signert ny eksklusiv leieavtale

Rental.one blir ny service- og utstyrsleverandør til det nyoppretta selskapet B.S. Graveservice i Sokndal.

Publisert

I avtalen inngår leie av anleggsmaskiner med tilhørende utstyr, lastebiler, arbeidsbiler og annet anleggsutstyr som B.S. Graveservice bruker i driften på store og små prosjekter.

For å yte topp service- og vedlikehold av maskiner og utstyr har Rental.one opprettet en egen verkstedavdeling med lokasjon i Sokndal.

Vi har stor tro på samarbeidet med Rental.one. Leie er en god løsning som gir oss fleksibilitet i driften og tilgang på nye maskiner sier driftsleder i B.S. Graveservice, Bjarne Jr. Solli.

Rental.one vil sørge for at vi får rett maskin til rett jobb.

- B.S. Graveservice skal være en lokal aktør i Sokndal som satser på ansatte, kunder og leverandører. Med vår egen verkstedavdeling i Sokndal får vi bidra med å levere gode og lønnsomme løsninger gjennom driftssikre maskiner og serviceavtaler, dette er vi svært stolte av, sier daglig leder Kjetil Friestad i Rental.one.

De første maskinene er allerede levert. I ferien ruller det flere 40 tonns rammestyrte dumpere som skal kjøre 24/7 på en masseforflytningsjobb for Titania.

Powered by Labrador CMS