Petter Bogen i Scandia Maskin med Topgrip og Supergrip mantler.

Styrker sin tilstedeværelse på Vestlandet

Åpner nytt lager.

Publisert Sist oppdatert

Scandia Maskin er leverandør av slitegods og reservedeler til det norske knuse- og sikteindustrien.

Nå styrker de sin tilstedeværelse på Vestlandet med åpningen av et nytt lager hos Mineralteknikk AS på Ålgård i Rogaland, i tillegg til hovedlageret i Drammen.  

Sentral beliggenhet og bedre leveringstider

Det nye lageret er strategisk plassert på Ålgård, like ved E39, noe som skal gjøre det til et ideelt knutepunkt for distribusjon av knuseutstyr på Vestlandet. 

– Den sentrale beliggenheten gjør det enklere og raskere å betjene kunder i området. Dersom kundene holder til i nærheten av våre kontorer i Drammen eller på Ålgård har de selvsagt mulighet til å hente varene selv, sier daglig leder Johnny Berg.

Med det nye lageret, kan Scandia Maskin fortsette å tilby et bredt utvalg av slitegods og reservedeler til merker som Sandvik, Metso, Kleemann, Terex, Svedala og Symons. Dette vil også bidra til en mer effektiv leveringsprosess, samtidig som det vil redusere leveringstiden og dermed bidra til å minimere nedetid og produksjonsstans for kundene.

Scandia Maskin og Mineralteknikk

Søsterselskapene Scandia Maskin og Mineralteknikk har styrket samarbeidet sitt med det nye lageret på Ålgård. Mineralteknikk leverer maskiner til knuse- og siktebransjen, mens Scandia Maskin tar seg av slitegods og reservedeler til samme bransje. 

– Hos oss får du alt du trenger samlet på ett sted: maskiner, ettermarked og ikke minst dyktig servicepersonell på samme sted. Kort og godt, «one-stop shop» til knuse- og siktebransjen, sier eier Arne Kenneth Øvstebø.

Powered by Labrador CMS