Transportmessa 2021 blir siste gang den velkjente messen er en ren transportmesse; i 2023 blir anlegg en del av messa og navnet skiftes til Gardermoen Transport & Anlegg.

Transportmessa blir Gardermoen Transport & Anlegg

Får med seg anleggsbransjen fra og med 2023. Nå i 2021 blir siste gang messa arrangeres som Transportmessa.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

- Etter det ble kjent at den tradisjonsrike anleggsmessa på Hellerudsletta flyttes, har mange fra anleggsbransjen spurt om vi kan tilrettelegge messer også for dem. Anleggsmaskiner og lastebiler passer sammen som hånd i hanske. De største vinnerne er imidlertid publikum, som fra og med messa i 2023 får med seg begge bransjer til samme tidspunkt og sted - på Gardermoen, sier arrangør Bjørn Magnussen.

Maskiner vil kunne kan prøves i grustaket ved siden av racingstripa der messa har holdt til i mange år. Bernys største sirkustelt skal huse den nye messas sosiale nykomling «Rallarfest». Gratis shuttlebusser skal ta publikum til de 14 hotellene i området for «lading» til neste messedag.

- Anleggsutstillerne vil forholde seg til årelang bekjent fra anleggsmessene på Hellerudsletta; tidligere administrerende direktør Rune Østby Hansen som fra 2023 blir gule maskiners kontaktperson for denne nye delen av messa, sier Magnussen.

Powered by Labrador CMS