Harald Rafdal, ny administrerende direktør for YIT Infra Norge AS.

Adm. direktør for YIT Infra Norge

Harald Rafdal blir ny administrerende direktør for YIT Infra Norge AS, et selskap som har spesialisert seg på bygging av infrastruktur som tunneler, vannkraftverk og veier i Norge.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

- Vi er glade for å få Harald med på laget, som leder i en spennende fase for selskapet. Hans erfaring blir viktig i videreutviklingen av YIT Infra Norge AS som ekspert på bygging av krevende infrastruktur i det norske markedet, sier Harri Kailasalo, konserndirektør for infrastrukturprosjekter i YIT Corporation.

YIT Infra Norge AS er en del av YIT Infrastructure projects, med virksomhet i seks land i Skandinavia og Baltikum og lang konstruksjonserfaring innen krevende infrastrukturprosjekter, spesielt i byutviklingsprosjekter med langsiktige målsetninger knyttet til bærekraft. YIT Infrasturcture projects er en del av YIT Group, Finlands største konstruksjonsselskap med prosjekter i Nord-Europa.

YIT Group opererer blant annet innen bygging av boliger, næringseiendom og infrastruktur, og har 10.000 ansatte i elleve land.

Vann og vei

YIT Infra Norge AS har etablert en portefølje av anleggsprosjekter, inkludert vannkraftprosjektene Dam Mjåvatn (i Ål i Hallingdal for E-CO Energi), Ljøkelsvatn kraftverk (i Etne for Sunnhordland Kraftlag), Jølstra kraftverk (i Jølster for Jølstra Kraft) og det nylig fullførte damrehabiliteringsprosjektet Dam Kuli i Sirdal (for Agder Energi).

I tillegg kommer veibyggingsprosjekter som Hjellestadveien i Bergen for Statens Vegvesen.

Tidligere Mesta og RenoNorden

Harald Rafdal kommer med erfaring fra en rekke lederstillinger i norsk næringsliv. Han har tidligere vært konsernsjef i Mesta AS og RenoNorden ASA, og blant annet innehatt en rekke lederstillinger i Kværner og Aker-konsernet.

- YIT Infra Norge AS har et kompetent team av konstruksjonseksperter, omfattende erfaring og en sterk portefølje av prosjekter, noe som danner en solid plattform for videre vekst i det norske markedet. Jeg ser frem til å bidra til å posisjonere oss for nye prosjekter, samtidig som vi leverer høy kvalitet i oppdragene vi har for våre kunder i dag, sier Rafdal i en pressemelding fra YIT.

Powered by Labrador CMS