Fra åpent hus hos Hymax på Alnabru i Oslo fredag 22. april. Fra venstre: Paul Endresen, salgssjef Hyundai, daglig leder i Hymax Helge Borud og Lars Thomas Kihle, butikksjef.

Åpent hus hos Hymax

Oslo (AT.no): Hymax AS er midt inne i en serie med åpent hus-arrangement i en tid hvor det går meget godt for selskapet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Oslo-avdelingen har åpent hus 22. og 23. april. Deretter kommer Bergen 29. april, parallelt med Brumunddal som også har denne dagen - i tillegg til 30. april.

- Det går veldig bra for tiden, sier sjefen selv, Helge Borud, som hadde tatt turen fra hovedkontoret i Brumunddal i anledning åpent hus.

- Vi økte kraftig i fjor. Markedet er ganske stabilt, men sterkere tilstedeværelse rundt om gjør at vi tar mer av det. Dessuten er vi sterke på utleie, sier han.

Han forteller at til tross for problemene i oljebransjen går det bra over hele landet. Kubota og Hyundai går jevnt bra, mens Giant har hatt sterk vekst i år.

Her er man snart oppe i årsbudsjettet.

- Kundene i Oslo og Akershus kan glede seg over at Oslo-avdelingen flyttet til Verkseier Furulunds vei på Alnabru i vinter. Her har de fått bedre kapasitet på alle områder. Vi har to verksteder, ett for klargjøring av store maskiner og ett kundeverksted, sier Borud.

Det er ikke så mange nyheter på Hymax siner maskiner nå, bortsett fra at åttetonns Kubota har fått en liten facelift og forbedret hydraulikk.

Powered by Labrador CMS