EL-KOMPRESSOR: Den første av tre nye elektrisk drevne transportable kompressorer fra Atlas Copco ble vist på Utleiekonferansen i februar 2019. Før selskapet er på plass i kommende lokaler på Vestby, er kompressorrangen trolig utvidet ytterligere. Jørn E. Bjaranger (t.v.) og Jon-Andreas Ellefsen (t.h.) orienterer Lars Zahl i Ramirent på bildet.

Atlas Copco forlater Langhus

I likhet med Epiroc Norge AS, har Atlas Copco besluttet å flytte hele virksomheten fra Langhus til Vestby.

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

- Beslutningen ble tatt like før fellesferien, og vårt nye anlegg vil ligge på nabotomten til Epiroc Norge AS. Vi er i gang med å se på byggeplanene for det nye anlegget som kommer på Verpet like ved E6 i Vestby. Anlegget vil inneholde både kontorer, verksted og øvrige lokaliteter, og det skal skreddersys for vårt totale virksomhet, sier Business Line Manager Tor Kilde til At.no

Atlas Copco-organisasjonen omfatter foruten Atlas Copco Kompressorteknikk også selskapene Powertechnic, Tools og Berema. Kompressorteknikk har i dag 69 ansatte, og med de øvrige ansatte i selskapene i tillegg blir det et betydelig arbeidsplasser som etter 40 på Berghagan nå forlater Langhus i Ski kommune.

- Når det gjelder detaljplanene for anlegget og byggeplanene kommer vi tilbake til dette etter ferien, sier Kilde.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS