- Jeg valgte Vestaksen Eiendom fordi det er et spennende selskap som tenker litt utenfor boksen, sier nyansatt prosjektleder Anders Høstmælingen(34).
- Jeg valgte Vestaksen Eiendom fordi det er et spennende selskap som tenker litt utenfor boksen, sier nyansatt prosjektleder Anders Høstmælingen(34). (Foto: Vestaksen Eiendom AS)

Hentet fra Hent

Anders Høstmælingen(34) fra Lier har gått fra entreprenøren Hent AS til Vestaksen Eiendom AS i Drammen.

34-åringen, som ble ansatt som prosjektleder 1. september, skal jobbe med utvikling av Vestaksens prosjekter i tidlig-fase fra oppkjøp av eiendom til anbudsforespørsel er sendt til entreprenørene. 

Høstmælingen kommer fra entreprenøren Hent AS der han først var teamleder i kvalitetsavdelingen og senere teamleder i avdelingen for helse, miljø, sikkerhet og kvalitet. Prosjektlederen er utdannet sivilingeniør innen bygg- og miljøteknikk, og han har også jobbet som byggeleder i tidligere Kåre Hagen AS.

- Tenker utenfor boksen

- Jeg har arbeidet mye med utvikling av styringssystemer, og skal også være med på å videreutvikle kvalitet- og sikkerhetssystemene i Vestaksen i tillegg til jobben med prosjekt i tidlig-fase, sier Høstmælingen som opplyser at det er flere grunner til at han sa ja til henvendelse fra Vestaksen Eiendom AS.

– Selskapet har veldig mange spennende prosjekter på gang, og så skal det bli veldig interessant å jobbe med prosjekter også på byggherre-siden. Det som også er bra med Vestaksen, er at de tenker litt utenfor boksen og er opptatt av å skape gode boforhold og opplevelser i tilknytning til boligene og byggene, påpeker tobarnsfaren som for øvrig liker å jakte på fritiden. Og nå skal han jakte på de riktige eiendommene for Vestaksen.

Tomter og prosjekter verdt nær tre milliarder

- Anders ble først og fremst valgt fordi han passer svært godt inn i Vestaksen-teamet. Han utfyller organisasjonen veldig bra med sine kunnskaper rundt kvalitetssikring og HMS. Det er også en fordel han er liung siden vi ikke hadde noen i organisasjonen som var lokalkjent i Lier, sier administrerende direktør Morten Hotvedt i en pressemelding.

Vestaksen Eiendom AS, som eies av Terje Stykket, Rune Isachsen og Helge Mork, investerer i bolig- og næringsprosjekter i områdene Oslo, Drammen, Eiker-bygdene og Kongsberg.

Selskapet har realiserbare tomter og prosjekter til en verdi av nærmere tre milliarder kroner, og omsatte i fjor for 225 millioner kroner.

Forsiden nå