Prøv å grave med en slik i Rena leir 6. juni.
Prøv å grave med en slik i Rena leir 6. juni.

Nå kan du kjøre Norges raskeste beltegraver

Saken om forsvarets ingeniørpanservogn (IngPV) har vært populær på AT.no. Nå gir vi to av dere lesere muligheten til å prøve den selv i Rena leir.

Løytnant Raymond Jakobsen, troppsjef for spesialpansertroppen på Rena, har gitt tillatelse til at to av AT.nos lesere kan komme og prøve å kjøre og grave med IngPV NM189.

- Det kan også hende at de får prøve den mekaniske minerydderen, Hydremaen, men det er ikke helt avklart ennå, sier Jakobsen.

Det er i tillegg pansrede broleggere, NM190, i garasjeanleggene i Rena Leir. Disse er ifølge løytnanten for innviklede til å kunne læres på den korte tiden vi skal være i leiren. Det vil imidlertid bli gitt en demonstrasjon av disse.

Besøket hos spesialpansertroppen er satt til torsdag 6. juni klokken 10 til 15. For å ha mulighet til å bli trukket ut til å få være med, må du melde deg på via dette skjemaet. De som kan delta i trekningen må være 18 år eller eldre og bo i Norge. Det vil bli trukket ut to enkeltpersoner ut fra de påmeldte til trekningen.

Det blir laget reportasje til A&T og AT.no fra Rena-besøket.

AT.no betaler billett tur/retur Gardermoen for dem som bor i andre deler av landet, og besørger transport fra Gardermoen/Oslo til Rena leir.

 

Forsiden nå