Norconsult kjøper Borealis Arkitekter.

Norconsult kjøper Borealis Arkitekter

Norconsult kjøper Borealis Arkitekter i Tromsø og styrker seg med dette innen samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur i landsdelen.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

Borealis Arkitekter AS har over lengre tid vært et av de ledende arkitektkontorene i Nord-Norge, og har siden 1974 vært et viktig og tilstedeværende arkitektbyrå i landsdelen. Selskapet har i dag ni medarbeidere og kontor i Tromsø.

- Vi ønsker Borealis Arkitekter hjertelig velkommen til Norconsult. Det er et miljø med meget dyktige folk, og oppkjøpet er strategisk viktig for Norconsult sitt Tromsø-kontor og for region Nord. Sammen vil vi danne et av de mest slagkraftige og tverrfaglige miljøene i Tromsø og regionen for øvrig, sier regiondirektør i Norconsult, Roy Nyheim.

Borealis Arkitekter tilbyr i dag et bredt faglig spekter av tjenester innen byggprosjektering og arealplanlegging som arkitektur, rehabilitering, regulering og konsekvensutredning, prosjekteringsledelse, byggprogrammering og funksjonsanalyser.

Selskapet har mottatt en rekke arkitekturpriser, blant annet Forsvarsbyggs Arkitekturpris 2009 for leirplan og flerbrukshaller i Setermoen leir.

Norconsult har samarbeidet med Borealis Arkitekter i en rekke oppdrag, noe som ifølge Norconsult har fungert meget godt.

- Dette blir et nytt og spennende kapittel i firmaets 45 år lange historie. Som en del av Norconsult kan vi tilby et bredere spekter av tjenester og gi kundene våre et tyngre tverrfaglig prosjekteringstilbud, sier daglig leder Paul Pincus i Borealis Arkitekter.

Med dette oppkjøpet teller Norconsults Tromsø-kontor rundt 50 medarbeidere. Borealis Arkitekter vil innlemmes for fullt i Norconsult fra 1. november 2019. Borealis Arkitekter videreføres som merkenavn på arkitektavdelingen til Norconsult i Tromsø.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS