Trond Bergsland.

Ny sjef for Peab Bygg Østfold

Trond Bergsland (46) tok fra nyttår over som sjef for Peabs byggvirksomhet i Østfold.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

- Vårt gode lederteam i Østfold har byttet roller. Trond Bergsland tar over ansvaret for regionen, og tidligere distriktssjef Geir Dammyr får det operative ansvaret som prosjektsjef. Lederbyttet var ønsket fra dem begge, og det er en meget god løsning for region Østfold, sier administrerende direktør Kjetil Runningen i Peab AS.

Grobunn for vekst

Bergsland startet sin jobbkarriere som tømrer, og tok senere en bachelor som byggingeniør. I NCC jobbet han blant annet som formann, anleggsleder, prosjektleder og senest som avdelingsleder i Oslo. Han har vært i Peab siden 2017, da han ble ansatt som assisterende distriktssjef i Østfold.

- Distriktssjef Geir Dammyr og jeg jobbet mye med å bygge en god grobunn for videre vekst i denne regionen. Vi har hele tiden hatt en filosofi om at vi må få på plass de riktige menneskene i vår organisasjon før vi kunne ta nye markedsandeler og volum, sier Bergsland.

Dammyr blir prosjektsjef

Geir Dammyr, som har ledet Peab Bygg Østfold siden 2016, går over i ny rolle som prosjektsjef i regionen. Han skal lede den operative delen av virksomheten, mens Bergsland tar over ansvaret for marked, personal og strategi.

- Vi har som mål å fortsette å vokse og øke vårt volum, samt være en foretrukken samarbeidspartner for våre kunder, sier Dammyr.

Myke verdier

Den nye Østfold-sjefen trekker frem arbeid med myke verdier som et viktig ledelsesområde.

Helse, miljø og sikkerhet, med ekstra vekt på arbeidsmiljø og sikkerhet på byggeplass, er det han er mest opptatt av.

- Hos oss skal de ansatte trives på jobben. Det er også et mål å opprettholde de gode HMS-resultatene, med null fraværsskader på prosjektene våre. Vi skal være en attraktiv og seriøs arbeidsgiver, som tiltrekker seg de beste hodene i bransjen, sier Trond Bergsland.

Powered by Labrador CMS