Stein Svendsen ble tildelt Utleieprisen 2014 under Utleiekonferansens bankett tirsdag. Her flankeres han av (f.v.) Leo Nygænen, Arve Brekkhus, Nina Aasland og Yngve Torkildsen.

Utleieprisen 2014 til Stein Svendsen

Adm. direktør Stein Svendsen i Loxam Rental Norge er tildelt Utleieprisen 2014.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 10 år siden.

 

Årets vinner betegnes som et raust og vennlig menneske med bred kunnskap. Ikke minst er Svendsen et aktivum og en god ambassadør for bransjen, er noe av juryens begrunnelse for pristildelingen. Svendsen har utmerket seg innen utleiebransjen i løpet av en lang karriere innen bransjen.

Til sommeren takker Stein Svendsen av og går over i pensjonistenes rekker.

Svendsen har vært styremedlem i Utleieforeningen i flere år, og har hatt en sentral rolle i Utleiekonferansen siden starten i 2005.

Han ble adm. direktør i Loxam, da selskapet etablerte seg i Norge på nyåret. Det skjedde i forbindelse med at Loxam, et av Europas største utleieselskaper, kjøpte Dansk Lift.

Prisvinneren har mange faglige kvaliteter, men først og fremst mye energi og virketrang. Både i eget selskap og i Norsk Utleieforening har prisvinneren fremvist et stort engasjement og lagt ned verdifull innsats til bransjens beste. Juryen presiserer at prisvinneren har dokumentert store kunnskaper om utleiebransjen.

Utleieprisen tildeles et selskap/virksomhet eller en person som har utmerket seg spesielt innen utleiebransjen. Prisvinneren utpekes av en jury oppnevnt av Norsk Utleieforenings styre og tildelingen skjer på den årlige Utleierkonferansen.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS