Fra venstre: Helge Harbo (daglig leder og eier i BK Bygg) og Steven Choat (prosjektleder og eier i BK Bygg) er fornøyde med den nye avtalen de har inngått med ABChus.
Fra venstre: Helge Harbo (daglig leder og eier i BK Bygg) og Steven Choat (prosjektleder og eier i BK Bygg) er fornøyde med den nye avtalen de har inngått med ABChus.

BK Bygg satser på ferdighus - inngår samarbeid med ABChus

BK Bygg i Tananger satser nå i ferdighusmarkedet i Stavanger og på Nord-Jæren. Selskapet har inngått samarbeidsavtale med ABChus, og tror potensialet i lokalmarkedet er opptil 5-6 hus årlig på sikt.

Publisert

Prognosesenterets Boligbarometer viser at det er et underskudd i antall igangsatte boligbyggeprosjekter, til det estimerte boligbehovet i Rogaland de neste fem årene. BK Bygg tror et velprøvd boligkonsept og en effektiv byggeprosess vil gi en klar konkurransefordel når de nå velger ABChus som sin leverandør i Stavangerområdet.

- ABChus har et unikt og sterkt konsept, som gjør at vi kan levere nøkkelferdige hus og hytter med svært høy standard, til en gunstig pris og på svært kort tid. Dette gjør også at vi som selskap får et bredere tilbud, og blir en mer komplett boligleverandør, sier daglig leder BK Bygg, Helge Harbo.

Vil bidra til lokal verdiskaping

Som ABChus-forhandler, er BK Bygg ansvarlig for å ferdigstille boligen eller hytta etter kundens ønsker.

Dette inkluderer lokale underleverandører som maskinentreprenører, elektrikere og rørleggere.

- Vi er opptatt av lokalt næringsliv og av å benytte lokale underleverandører så ofte det lar seg gjøre. Derfor har vi sterk tro på at avtalen ikke bare vil være bra for oss og ABChus, men at vi også kan bidra til økt verdiskapning i hele den lokale verdikjeden, sier Harbo.

Lokal etterspørsel

ABChus` egne beregninger viser at markedet i Rogaland har et uutnyttet potensial, og tror på rask vekst i samarbeid med BK Bygg. På sikt anslås det at det vil kunne bygges rundt 5-6 boliger og hytter årlig.

Etter hvert er målet ytterligere vekst.

- Vi har allerede mange henvendelser fra boligsøkende kunder i Stavangerområdet og på Nord-Jæren. Samarbeidet med BK Bygg vil gjøre det mulig å utløse potensialet i markedet. Beregningene som ligger til grunn for avtalen er nøkterne, og vi har tro på at vi sammen kan ta betydelige markedsandeler i regionen, sier forhandlersjef i ABChus, Magnar Sandersen.

ABChus tilbyr til sammen 36 ulike husmodeller og to hytteserier til faste priser, med alt kundene trenger inkludert. Standardisering bidrar til at boligene kan bygges raskt, og i praksis at et hus kan være innflyttingsklart i løpet av 4-6 måneder.

Om bedriftene

BK Bygg ble etablert i 2004 og består i dag av totalt 35 ansatte i Rogaland. Selskapet utfører alt innen totalentrepriser på både nybygg og fasaderehabilitering. Selskapet omsatte i 2020 for nesten 75 millioner. Selskapet har også egen tomteportefølje og har levert mange vellykkede boligprosjekter i regionen.

ABChus er en norsk bolighusleverandør, som siden oppstarten i 2000 har levert mer enn 3800 boliger til det norske markedet. Selskapet har hovedkontor i Ski i Viken, omsetter årlig for rundt 500 millioner kroner, og sysselsetter rundt 300 mennesker i produksjon av sine boliger. Selskapet leverer årlig rundt 300 ferdighus, fra Agder i sør til Trøndelag i nord.

Powered by Labrador CMS