- For oss er det avgjørende at de produserer vinduer og dører av høy kvalitet, tilpasset norske og skandinaviske forhold, sier innkjøpssjef i ABChus, André Bakke.
- For oss er det avgjørende at de produserer vinduer og dører av høy kvalitet, tilpasset norske og skandinaviske forhold, sier innkjøpssjef i ABChus, André Bakke.

Innleder strategisk allianse

ABChus valgte norsk leverandør av dører og vinduer.

Publisert

Ferdighusprodusenten ABChus og Lyssand-Frekhaug inngår et strategisk samarbeid til en samlet verdi av 40 millioner kroner. Samarbeidet er i første omgang 2-årig, og innebærer at samtlige av ABChus sine hus og hyttemodeller vil leveres med vinduer og dører fra Lyssand.

Særlig fokuset på kvalitet har stått i høysetet når ABChus har jobbet med å finne en langsiktig leverandør av vinduer og dører. Men den nye avtalen vil også være lønnsom for begge parter, i tillegg til at den gir forbedret service for kundene.

- Lyssand er en tradisjonsrik og solid norsk merkevarebedrift, med et bredt sortiment som passer oss godt. For oss er det avgjørende at de produserer vinduer og dører av høy kvalitet, tilpasset norske og skandinaviske forhold, sier innkjøpssjef i ABChus, André Bakke.

- Viktig marked

For Lyssand-Frekhaug betyr avtalen økt markedstilgang, og et betydelig volum. Og økt lønnsomhet for begge selskapene.

- Det har alltid vært viktig for oss å levere høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Avtaler som den vi nå inngår med ABChus gir oss tilgang til et nytt, viktig marked. Samtidig bidrar det også til økt forutsigbarhet i driften. Det igjen gjør det enklere for oss å investere og utvikle oss videre, sier Henry Krohnstad, daglig leder i Lyssand-Frekhaug.

Merverdi for kundene

Samarbeidet vil også gi økt verdi for ABChus sine kunder. Produktene ABChus kjøper har blant annet 30 års garanti mot sopp og råte.

- En av de store fordelene med å velge en solid, norsk leverandør er helt klart at vi lettere kan sikre god etterservice alle steder i landet. Vi er sikre på at valget av Lyssand i utgangspunktet vil redusere behovet for slik service, men et godt servicenettverk gjør at vi vil være i stand til å utbedre eventuelle feil og mangler raskt og effektivt, sier Bakke i ABChus.

Powered by Labrador CMS