Løsning fra Abax skal gi mindre tap av verktøy

Abax gjør verktøykontroll enklere med Abax Smart Inventory.

Publisert Sist oppdatert

Tjenesten gir brukerne sanntidskontroll over verktøy og utstyr, og sikrer oversikt over deres plassering. Du blir varslet når du har glemt igjen noe.

Bygningsarbeidere er godt kjent med den frustrerende og tidkrevende oppgaven det er å lete etter bortkommet utstyr. Abax lanserer derfor den banebrytende tjenesten som gir sanntidskontroll over kundenes verktøylager på tvers av flere kjøretøy og sørger for at bedriftens kjøretøy alltid er fullt utstyrt og klare for neste jobb uten behov for å sjekke dem fysisk.

Hvis et kjøretøy ikke inneholder et nødvendig verktøy, vil sjåføren og flåtesjefer varsles i løpet av noen minutter om eventuelle gjenglemte eller etterlatte gjenstander. Dette lar dem raskt hente utstyret og vil forhindre tap av inntekter fra arbeid som går tapt grunnet forsinkelser eller kjøretøy som ikke er fullstendig utstyrt.

– Vi har utviklet Abax Smart Inventory for å imøtekomme et kundebehov som mange har etterspurt i flere år. Vi vet at våre kunder jevnlig sløser bort både tid og penger fordi kjøretøyene deres ikke er riktig utstyrt eller fordi de glemmer igjen verktøy ute på oppdrag. Sporinger er nyttige i seg selv for å identifisere hvor verktøy, maskiner og biler er, og Abax Smart Inventory tar dette lenger. Ved å sende varsel dersom et verktøy blir gjenglemt eller mistet gir det flåte- og bedriftseierne en ekstra trygghet om at sjåførene har verktøyene de trenger for å utføre jobben til enhver tid, sier Senior Product Owner i Abax, Stig Fossum.

Powered by Labrador CMS