NCC og Trondheim kommune skal utvikle Granåsen Fotballhall

NCC og Trondheim kommune har inngått avtale om utvikling av en ny fotballhall i Granåsen.

Publisert

- Vi gleder oss til å komme i gang med utviklingen av Granåsen fotballhall i samspill med NCC. Politiske beslutninger gir prosjektet klare føringer med fokus på høye miljøambisjoner, arealeffektive løsninger og nøktern ressursbruk. Vi er derfor svært fornøyde med å ha kompetente samarbeidspartnere med på laget fremover, sier Mona Åsgård utbyggingsleder ved Enhet for idrett og friluftsliv i Trondheim kommune.

- Vi er meget fornøyde med at Trondheim kommune har valg NCC som samspillspartner i utviklingen av ny fotballhall i Granåsen. Vi ser frem til å videreutvikle det gode samarbeidet vi har med kommunen i Granåsen Idrettspark. Kunnskapen og erfaringen vi har opparbeidet oss i dette området skal vi ta med oss inn i samspillsfasen, sier avdelingsleder Lars Petter Gamlem.

I den kommende samspillsfasen vil byggherre, NCC, arkitekter, brukere og øvrige rådgivere sammen benytte sin kompetanse og erfaring for å finne de beste løsningene for prosjektet.

Bygget skal bygges miljøriktig og energieffektiv med Breeam-sertifisering og passivhusstandard. Hallen skall varmes med energi fra egen brønnpark, og det skal legges grønt tak på bygget med solcellepaneler for strømproduksjon.

NCC starter med prosjektutviklingen i samspill i januar, og fase 1 vil strekke seg frem til planlagt byggestart i mai 2023.

Powered by Labrador CMS