Ny Dachser HR-leder ansatt

Annette Johannesson er ansatt som HR Manager for logistikkselskapet Dachsers nordiske hovedkontor i København. Hun får ansvaret for HR-aktivitetene i de ni avdelingene i Danmark, Sverige og Norge.

Publisert Sist oppdatert

Johannesson har gjennom mange år opparbeidet seg stor erfaring innen strategisk HR-arbeid på nordisk nivå i store internasjonale selskaper. Hun har blant annet jobbet hos Estée Lauder Cosmetics, hvor hun var HR Director Nordic, og senest hos Total Energies A/S, hvor en av rollene var HR-sjef for Danmark, Sverige, Norge og Finland.

- Som vår nye HR Manager vil Annette Johannesson særlig kunne bidra med solid og bred erfaring innenfor HR i nordisk regi, sier René Sidor, Managing Director for Dachser Nordic.

- Samtidig har Annette vært vant til å navigere i store organisasjoner, noe som vil være en fordel i arbeidet med å videreutvikle den nordiske HR-avdelingen vår.

Annette Johannesson skal blant annet bidra til å utvikle og implementere HR-strategier og drive den videre utviklingen mot en mer digitalisert HR-avdeling hos logistikkselskapet:

- Jeg liker at Dachser er internasjonalt orientert og stor geografisk. Vi har en miks av timelønnede og faste ansatte, og HR-kompetansen vår er spredt over hele Skandinavia, så kompleksiteten i lederoppgaven er høy. Jeg kan HR, men jeg har fortsatt mye å lære om spedisjon og logistikk. Logistikk ser ut til å være en spennende bransje som jeg nå skal lære mer om, sier Annette Johannesson.

Powered by Labrador CMS