BESTILLINGER: Mandag 23. mai kan endelig nyttekjøretøysjef Håkon Wirak hos Volkswagen importøren begynne å ta imot ordre på den nye elektriske varebilen ID. Buzz Cargo.

Åpner for bestilling av ID. Buzz

BESTILLING: Fredag 20. mai slippes de norske prisene og mandag 23. mai åpner den Norske Volkswagen-importøren Harald A. Møller ordrebøkene for bestillinger av ID. Buzz.

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

STANDARD: En 10-tommers skjerm blir standard i varebilversjonen.

Samtidig med at de tyske prisene ble sluppet i dag, kom det også flere opplysninger om bilen. Batterikapasiteten er på 77 kWt netto (82 kWt). WLTP-tallene er 2,04 kWt/ mil for varebilversjonen, noe som gir en rekkevidde på 425 kilometer. Bilen kan lades med inntil 170 kW, noe som gir en ladetid fra 5-80% på ca. 30 minutter. Motoren er på 150 kW eller 204 hk og har 310 Nm dreiemoment.

Spesifikasjoner

Samtidig med de tyske prisene er også standard-spesifikasjoner på bilene publisert. Dette er spesifikasjonene fra fabrikken beregnet på det tyske markedet, og biler i det norske markedet har ofte et høyere standard utstyrsnivå.

Det kanskje mest spennende assistansesystemet som kommer på ID- Buzz er Car2X varslingssystemet som varsler føreren om farer som befinner seg eksempelvis rundt hjørnet eller at det er kø over bakketoppen eller lignende. Front Assist nødbremsesystem med fotgjenger- og syklistovervåking. Park Distance Control foran og bak forenkler parkering

Climatronic automatisk klimaanlegg med AC og aktivt kullfilter.

Buzz Cargo kommer som standard med skyvedør på passasjersiden og bakluke med varmetråd i ruten og vindusvisker. LED-frontlykter, elektrisk justerbare og oppvarmede sidespeil. Cargo-versjonen kommer med 18-tommers stålfelger og sølvfargede kapsler. Foran er den utstyrt med 235 mm brede dekk og bak 255 mm brede dekk.

Standard-lakkfarge er «Candy White». Varebilversjonen leveres standard som treseter, men den er også tilgjengelig som toseter

ID. Buzz Cargo har «Ready 2 Discover» infotainmentsystem med 10-tommers skjerm med DAB+.

Varerommet er 3,9 m3, og med 2,2 meters lengde går det inn to europaller som får plass på langs mellom hjulbuene. Maksimal lastebredde er 1,73 meter og den maksimale nyttelasten oppgis til 650 kg.

Utenom dette er listen over tilleggsutstyr lang, med flere førerassistanse systemer, ulike løsninger i varerommet og Matrix LED-lys for å nevne noe.

Powered by Labrador CMS