MERKENAVN: Med LYZZPRO har NDS Group har utviklet sin egen merkevare for lys. Foto: NDS

NSD Group – lysrevolusjon

EGEN SERIE: NSD Group har lange tradisjoner med lys helt siden selskapet ble etablert som Hellanor i 1963.

Publisert

Denne artikkelen ble publisert for over 2 år siden.

- Som hovedimportør av Hella kan vi nyte godt av deres erfaringer helt tilbake til 1899. Nå forsterker vi vår satsing på lys ytterligere, sier Morten Dyrberg, CCO i NSD Grop.

Han peker på at det har vært mye bevegelse i markedet, mye innovasjon og nye aktører. - Denne økte konkurransen møter NSD Group med utvikling av vår egen merkevare for lys. LYZZPRO er utviklet nettopp med tanke på å kunne håndtere de krevende forholdene vi har i Norden med tore temperaturforskjeller, regn, fukt, snø og is. Det gir behov for kraftig lys i høst og vintermånedene og krever mye av lykter som alltid skal yte maksimalt.

Ifølge Dyrberg ligger det solid praktisk testing og utprøving av produktene for å forsikre seg om at kvaliteten holder i praksis. Nå lanserer NDS Group også en ny serie, LYZZPRO STEALTH WLB, hvor kraftige ekstralys er kombinert med godkjente varsellys i en og samme ledbar.

– Vi ønsker å være en av de første på markedet med en slik løsning, sier Dyrhaug. LYZZPRO-produktene er nå tilgjengelig innen kategoriene arbeidslys, ekstralys og varsellys.

Powered by Labrador CMS