Den nye bydelen Kapellgärdet skal ligge ca. en kilometer nord for Uppsala sentrum.
Den nye bydelen Kapellgärdet skal ligge ca. en kilometer nord for Uppsala sentrum.

Veidekke får storkontrakt i Uppsala

Veidekke skal samarbeide med Fastighetsförädlarna AB (FFAB) om å utvikle en ny bydel nord i Uppsala, der Nordens største pleiehjem, en førskole og boliger skal oppføres.

Publisert Sist oppdatert

- Vi er glade for tilliten og for samarbeidet med FFAB. Dette prosjektet viser at vi har den kompetansen som kreves for å bygge både boliger og kommersielle bygg, og at vi kan tilføre kundene våre merverdi, sier Anthony Norén, som er ansvarlig for Veidekkes byggvirksomhet i Uppsala.

Prosjektet omfatter nybygging av 158 leiligheter, to pleiehjem med totalt 200 plasser, som blir Nordens største, samt en førskole med fire avdelinger. Byggestart for prosjektet er i desember 2017, med beregnet ferdigstilling i desember 2020.

- Med et stabilt og involverende samarbeid gjennom hele prosessen med Veidekke, får vi gode forutsetninger for å finne bærekraftige og kostnadseffektive løsninger. Det gir en trygghet i det vi skal levere videre til våre samarbeidspartnere og kunder, sier Jacob Sandberg adm.direktør/partner i Fastighetsförädlarna i Mälardalen AB.

Bydelen heter Kapellgärdet og ligger ca. en kilometer nord for Uppsala sentrum. Området har grøntarealer og gangstier med Kapellgärdesparken som midtpunkt. Beboerne her får nærhet til butikker, skoler, førskoler, grøntområder og sportsmuligheter.

Oppdraget er en totalentreprise med en verdi på 610 millioner svenske kroner.

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS