PÅ BANEN IGJEN: Gjermundshaug Gruppen reetablerer selskapet Gjermundshaug Bane AS, eid med en tredjedel hver av Trond Musdalslien gjennom Musdalssetra Holding AS, daglig leder Magne Trønnes og Gjermundshaug AS ved Ole Gjermundshaug.
PÅ BANEN IGJEN: Gjermundshaug Gruppen reetablerer selskapet Gjermundshaug Bane AS, eid med en tredjedel hver av Trond Musdalslien gjennom Musdalssetra Holding AS, daglig leder Magne Trønnes og Gjermundshaug AS ved Ole Gjermundshaug.

Nytt Gjermundshaug-selskap

Nå går det på skinner for Gjerdmundshaug igjen.

Publisert Sist oppdatert

Gjermundshaug Bane AS var i årene 2010 til 2015 et selskap som bidro godt til veksten Gjermundshaug Gruppen hadde disse årene. Etter at daglig leder i selskapet, Magne Trønnes, sluttet for å bli prosjektleder i Bane Nor ble selskapet i 2015 fusjonert inn i Gjermundshaug Anlegg AS. Nå har partene funnet sammen igjen og selskapet reetableres med Trønnes som daglig leder.

- Vi er svært fornøyd med å få Magne Trønnes tilbake på laget og at han kan spisse Gjermundshaug Gruppens satsning på jernbane foran en periode det skal investeres mye innen jernbanemarkedet, sier konsernsjef Ole Gjermundshaug.

Komplett jernbaneentreprenør

Trønnes har lang erfaring med sikkerhets-, fagfunksjoner og ledelse i jernbanebransjen. Gjermundshaug Bane vil drive entreprenørvirksomhet på jernbane og sporveier over hele landet. Selskapet vil også levere vakt- og fagrelaterte tjenester til jernbanevirksomheter, jernbaneentreprenører og sporveiene.

- Gjermundshaug Bane har en bred kompetanse innen bygge- og prosjektledelse til jernbaneprosjekter som vi forventer blir etterspurt i markedet, sier daglig leder Magne Trønnes. Videre tilføyer han at tilhørende kompetanse som skinnesveising og geometrimåling gjør selskapet til en komplett jernbaneentreprenør.

God ordretilgang

Gjermundshaug Gruppen har i forbindelse med reetableringen av Gjermundshaug Bane solgt seg ut på eiersiden i Team 1435 AS, og i en virksomhetsoverdragelse overtatt seks ansatte og en del driftsmidler fra Team 1435 AS.

Trønnes opplyser til at de raskt skal ansette enda flere jernbanefaglig dyktige medarbeidere, og at selskapet starter med en ordrebok som sikrer bra med jobb utover høsten. 

Gjermundshaug Bane AS vil ha tilhold i ulike lokaler i Gjermundshaug Gruppen. Trønnes sier at han ser det som en styrke for driften av selskapet at de vil ha tilgang til lokaler på steder som Tynset, Alvdal, Elverum, Lillehammer og Øyer.

Gjermundshaug Bane AS eies med 1/3 hver av Gjermundshaug AS, Magne Trønnes og Musdalssetra Holding AS ved Trond Musdalslien. 

- Jeg ser frem til et godt samarbeid med Trønnes og hans faglig kompetente stab i jernbaneentreprenøren Gjermundshaug Bane AS, også for de selskapene jeg er leder for, avslutter Trond Musdalslien, daglig leder i Anlegg Øst Entreprenør AS og S & B Stenersen AS.