Fra venstre: Prosjektleder Håvard Asla (Oras) og prosjektleder Tore Kvalen (Hent).
Fra venstre: Prosjektleder Håvard Asla (Oras) og prosjektleder Tore Kvalen (Hent).

Oras tildelt kontrakt på Britannia Hotel

- Oras hadde forstått og tatt innover seg prosjektets høye kvalitetskrav, sier prosjektleder hos Hent AS.

Publisert Sist oppdatert

Hent AS valgte Oras som sin leverandør på rørentreprisen til den prestisjefylte rehabiliteringen av Britannia Hotel som er Trondheims mest ærverdige og klassiske hotell, sentralt plassert midt i Trondheim sentrum.

- Vi er svært godt fornøyd med å få være en del av et av de største rehabiliteringsprosjektene i Trondheim på mange år. Vi er nå i planleggingsfasen mens bygget rives, men ser frem til å komme skikkelig i gang med produksjonen i løpet av høsten. Vi skal starte med å legge om mye av bunnledningene i kjeller i forbindelse med nytt kjøkken til restauranten Jonatan og nye toalettsoner, så det er mange kvadratmeter med betonggulv som skal skjæres opp og fjernes. Vi skal i tillegg levere sanitær, varme/kjøling og sprinkleranlegg til det ærverdige hotellet. Eier og Byggherre har lagt listen for kvalitet meget høyt så da er det ekstra smigrende at hovedentreprenøren Hent har valgt oss, sier prosjektleder Håvard Asla hos Oras.

Oras er i dag et datterselskap av Bravida Norge AS.

- Vi valgte Oras på denne entreprisen, fordi Oras hadde forstått og tatt innover seg prosjektets høye kvalitetskrav. Etter flere avklarende runder fremsto Oras' tilbud som komplett, sier Tore Kvalen som er prosjektleder hos Hent.