Lillo Gård Felt A - Lunden.
Lillo Gård Felt A - Lunden.

Nytt byggeoppdrag til AF Gruppen på Lillo Gård

AF Gruppen har inngått avtale med Lillo Gård KS om bygging av Lillo Gård felt A0 (Lunden) i Nydalen i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Lillo Gård KS eies av OBOS, Aspelin Ramm, Trond Mohn, AF Gruppen mfl. Felt A0 består av 241 leiligheter fordelt på 7 blokker, inklusiv 1 underetasje med garasjeanlegg, tekniske rom og boder. I tillegg kommer ca. 1 000 kvadratmeter barnehage, tilhørende utomhusarbeider og infrastruktur.

Prosjektering har startet og forventet oppstart av grunnarbeider er oktober 2017. Planlagt ferdigstillelse for hele prosjektet er 3. kvartal 2020. Det er tatt forbehold om tilstrekkelig forhåndssalg før igangsetting. Prosjektet blir utført som en totalentreprise med en total verdi på ca. MNOK 600 ekskl. mva.

Lillo Gård består av totalt 420 leiligheter, et bydelstorg og en nyrestaurert gård. Lillo Gård og flere av bygningene omkring er vernet, og de nye boligene blir beliggende sentralt i et område som blomstrer for fullt. AF Gruppen har tidligere bygget Lillohagen 1 og 2 i umiddelbar nærhet til Lillo Gård, og er i gang med å bygge 178 leiligheter på Lillo Gård felt B1 og B2.

- Vi setter pris på tilliten solide samarbeidspartnere viser oss gjennom tildelingen av denne kontrakten og vi ser frem til å fortsatt bidra i utbyggingen av et nytt og flott boligområde, sier konsernsjef i AF Gruppen, Morten Grongstad.

STILLING LEDIG: