Danilift satser i Norge

Kjøper Eurolift AS i Fredrikstad. 

Publisert Sist oppdatert

Eurolift AS har siden 1971 vært leverandør av liftbiler og spesialkjøretøy til norske e-verk og brannvesen.

Siden 2013 har selskapet samarbeidet med Danilift AS i Danmark om leveranser av liftbiler til sine kunder.

Markedet for lifter i Norge er stadig i endring, fra at hver kommune hadde sitt eget e-verk med ansvar for eget veilys til dagens situasjon med stadig privatisering og konkurranseutsetting av vedlikeholdet av veilys.

For å imøtekomme disse endringene og kravene fra markedet kjøper Danilift AS i Danmark, Eurolift AS for å gjøre dette til sin forlengede arm i det norske markedet. Eurolift AS skifter som følge av dette navn til Danilift Norge AS.

Dette skal gjøre Danilifts produkter «mer tilgjengelige og konkurransedyktige i et utfordrende marked», står det i en pressemelding.

Danilift Norge AS vil fortsette det tette samarbeidet med Palfinger Norge AS på service og ettermarkedet. Palfinger Norge har 17 avdelinger i Norge som kan bistå med service og deler.

Danilift AS leverer også fjellsikringsmaskiner, spesialbygde tunellvaskemaskiner og andre maskiner tilpasset kundens behov innenfor kraft- og entreprenørvirksomhet.

Nye og eksisterende kunder kan nå kontakte Danilift Norge AS for spørsmål om Danilifts produkter, service og reparasjoner og sakkyndig kontroll.