Toalettbygget på Krekke rasteplass skal bygges inn i støyvollen mot E6.
Toalettbygget på Krekke rasteplass skal bygges inn i støyvollen mot E6.

Første anbudsrunde ble avlyst på grunn av feil

Nå har Statens vegvesen lyst ut ny konkurranse.

Publisert Sist oppdatert

Byggingen av Krekke rasteplass er lyst ut på nytt etter at den første konkurransen måtte avlyses på grunn av formelle feil i tilbudene. Byggingen av Krekke kan være en jobb for små og mellomstore entreprenører med allsidig kompetanse, eventuelt i samarbeid med andre, mener Statens vegvesen.

Vegvesnet skal etablere rasteplass for lette kjøretøy og turbusser på tidligere Krekke camping ved E6 i Fåvang i Ringebu kommune. Byggingen av rasteplassen innebærer betongarbeider, fyllingsarbeider, elektro- og VA-arbeider og gartnerarbeid.

Toalettbygget skal støpes og bygges inn i støyvollen mot E6. Mellom toalettbygget og Lågen skal det bygges en opphøyd, steinbelagt gangsti. Det skal opparbeides bil- og bussparkering og etableres belysning og beplantning samt vanningsanlegg på gården Krekke som ligger like ved.

Krekke rasteplass er tegnet av arkitektteamet Lala/Pushak, som i 2014 vant en konkurranse i regi av Statens vegvesen om utformingen av rasteplassen.

Fredag 10. mars, kl. 09.00 arrangerer Statens vegvesen tilbudskonferanse på E6-riggen i Ringebu med orientering om prosjektet med befaring på Krekke til slutt.

Tilbudsfristen er satt til 29. mars klokken 12. Planlagt byggestart er 15. mai. Rasteplassen skal stå ferdig i løpet av november 2017.

Konkurransegrunnlaget er lagt ut på Doffin - Database for offentlige innkjøp.