Salgssjef dieseltank Arild Herskedal (t.v.) og selger Håvard Berild i Procut AS var på plass på Arctic Entrepreneur 2017 på Gardermoen.
Salgssjef dieseltank Arild Herskedal (t.v.) og selger Håvard Berild i Procut AS var på plass på Arctic Entrepreneur 2017 på Gardermoen.

Rekordår for Procut AS

Procut toppet 2016 med levering av 60 transporttanker for drivstoff til utleieselskapet UCO.

Publisert Sist oppdatert

Procut AS er et mekanisk verksted ved Åndalsnes i Møre og Romsdal. Selskapet leverer dieseltanker og stålkonstruksjoner til bygg og anlegg, kaiutstyr og broer.

- I 2016 hadde vi «All time high» med en samlet omsetning på nær 30. mill. kroner for de to forretningsområdene - dieseltank og stålkonstruksjoner, sier salgssjef for dieseltank, Arild Herskedal, i Procut.

På standen på Arctic Entrepreneur 2017 på Gardermoen hadde Herskedal med seg blant annet med seg bestselgeren Transporttank ADR 950L 10TCG, Transcube Global, en dobbelvegget transporttank for diesel godkjent etter ADR-forskriftene.

Et stort prosjekt for stålkonstuksjon-delen av selskapet, er utbygging av nasjonal turistvei ved Vøringsfossen i Hordaland.

Procut har nå åtte ansatte, og er i vekst:

- Det har gått jevnt oppover med omsetningen de siste årene. Vi har selvfølgelig planer for å fortsette den gode veksten, men vi er fornøyde dersom vi opplever like god omsetning i 2017 som vi hadde i 2016, sier daglig leder i Procut, Anders Sæbø.