Mercedes-Benz frir til rørleggerne

Grohe og Mercedes-Benz varebil samarbeider om landsdekkende roadshow.

Publisert Sist oppdatert

Grohe og Mercedes-Benz varebil samarbeider høsten 2016 om et landsdekkende roadshow. Intensjonen er å komme i kontakt med over 2000 rørleggere rundt i hele Norge.

Mercedes-Benz vil ha representanter til stede og tilby prøvekjøring ved alle steder showet stopper. Det er bygget to Mercedes-Benz Vito med dekor og innredning etter Grohes spesifikasjoner som, i tillegg til ulike Mercedes-Benz demobiler, vil være tilgjengelige på stoppestedene.

- Vi ser frem til et spennende samarbeid med Grohe som gir oss anledning til å knytte kontakt både med eksisterende og potensielle nye kunder, sierPål Bergstad, salgsdirektør Mercedes-Benz varebil.

- Mercedes-Benz og Grohe er to sterke merkevarer, og vi synes det er interessant og spennende og se nærmere på hvordan vi kan samarbeide og utfylle hverandres ekspertise, Ole-Christian Mork, markedssjef i Grohe.

Dette er den største enkeltsatsning fra Mercedes-Benz varebil målrettet inn mot en spesifikk bransje.

Billedtekst:

Salgsdirektør varebil Pål Bergstad (t.v.) hos Mercedes-Benz og Country manager Karol Partyka hos Grohe er meget fornøyd med å ha fått til dette spennende samarbeidet og gleder seg til å presentere sine produkter for rørleggere i hele Norge