OPPSTART I MOSKVA: CTT i Moskva er blitt arrangert hvert år siden 2000 på Crocus Expo International Exhibition Centre.

Bauma-arrangør overtar ny messe

Messe München befester sin posisjon som verdens største arrangør av anleggsmesser.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Nå er det klart at Messe München, som blant annet arrangerer verdens største anleggsmesse Bauma, overtar CTT Expo Moscow.

Den russiske messen er verdens femte største anleggsmesse, hevder Messe München i en pressemelding.

Arrangøren hevder også dette er selskapets største og viktigste oppkjøp, og at dette befester Messe München som verdens største arrangør av anleggsmesser.

Det er det russiske selskapet Media Globe LLC som selger messen. Om det er den sterke nedgangen i det russiske markedet (på grunn av politiske sanksjoner) som er bakgrunnen for salget, opplyses det ikke om i pressemeldingen. Messe München har uansett stor tro på arrangementet.

- CTT er et internasjonalt og etablert arrangement. Dette er et ideelt tillegg til vårt globale tilbud av anleggsmesser. Med Bauma i München som verdens største anleggsmesse og som hovedarrangement, har vi nå andre anleggsmesser i Shanghai, New Dehli, Johannesburg og etter hvert Moskva. Dette utgjør mer enn 50% av markedet, sier Klaus Dittrich som er adm. direktør og styreformann i Messe München.

 

CTT i Moskva er blitt arrangert hvert år siden 2000. 31. mai til 4. juni 2016 arrangeres messen for 17. gang. Forrige gang var utstillingsarealet på 53.900 m² og 670 utstillere fant veien til Crocus Expo International Exhibition Centre.

I tillegg til denne messen har Messe München mye å holde styr på det kommende året. 11.-17. april er det klart for Bauma i München. Her skal hele 605.000 m² fylles med utstillere, og det er allerede venteliste. 22.-25. november arrangeres Bauma China i Shanghai, og 12.-15. desember arrangeres Bauma Conexpo India i New Dehli.

KJØPEGLAD: Styreformann og adm. direktør Klaus Dittrich i Messe München.
OVER HELE VERDEN: Oversikten viser hvor Messe München har egne anleggsmesser, eller er medarrangør. 
Powered by Labrador CMS