Volkswagen Caddy Alltrack. Alle
Volkswagen Caddy Alltrack. Alle

Nye Volkswagen Caddy Alltrack

Publisert Sist oppdatert

Nye Volkswagen Caddy Alltrack ble vist på den internasjonale bilutstillingen i Frankfurt i september. Bilen er etterfølgeren til Caddy Cross, og er tilgjengelig både som varebil og personbil.

Bilen skiller seg fra andre Caddy-modeller med 17 tommers hjul, lettmetallfelgene «Quito» og den helt nye metallic-lakken Mojave Beige. I tillegg har bilen stylingdetaljer som svarte hjulbuer, svart sideskjørt og et svart parti nederst på støtfangerne for å gi et robust utseende, samt understellsbeskyttelse.

Caddy Alltrack kommer i kort utgave.

Visuelle Alltrack

Andre visuelle høydepunkter er typiske Alltrack-funksjoner som krom-detaljer i grillen, speilhus i sølv, Bi-Xenon hovedlys, tåkelykter, sotede baklys, Alltrack-logo på grillen og bak, samt sølvfargede takrails.

Innvendig har Caddy Alltrack sitt eget spesielle 7 Summits setetrekk, pluss klappbord på forseteryggene. Varebilen har et ekstra slitesterkt setetrekk, og både varebilen og personbilen har multifunksjonsratt i skinn med søm i Muscat-farge.

Personbilen har en rekke andre funksjoner som justerbart midtarmlene og en krom-pakke (lysbryter, speiljustering, vindusbrytere og håndbrekk-knapp), aluminiums look på pedalene, Alltrack-gulvmatter med søm i Muscat-farge og en egen «Carbon Square Dark»-innredning. Personbilen leveres med fem eller sju seter.

Teknikk og sikkerhet

Caddy Alltrack leveres med «en rikholdig standardutstyrspakke» som blant annet inneholder to-soners Climatronic klimaanlegg, lyspakke (med automatisk avblendbart bakspeil, kjørelys for dagtid med automatiske funksjoner for «coming home» og «leaving home», samt viskerfunksjon med regnsensor), en hastighetsbegrenser, Hill Hold-funksjon, Adaptiv cruice control og en Composition Colour radio med fem tommers touch skjerm.

Caddy-en har «Frontassist med City-nødbrems», multikollisjonsbremser, tretthetsvarsler og Thorax side- og hodekollisjonsputer.

Bilen er basert på nyeste versjon av Caddy og leveres med 4Motion firehjulstrekk som standard i Norge, enten med motor på 122 hk og en 6-trinns manuell girkasse eller med en motor på 150 hk og en 6 trinns DSG automatgirkasse.

Caddy Alltrack kommer til Norge i slutten av 2015, og prisene er ikke klare i skrivende stund.