Freseaggregatet «Miniforst» leveres i tre varianter med arbeidsbredder fra 1,5-2 m. Her er tar Malleus’ Kai Moen (til venstre) og Seppi-sjef Loretz Seppi en rast på den nye fresen.

Nye fresere fra Seppi

PARIS (AT.no): Malleus Maskin AS i Drammen har agenturet på redskapene fra Seppi, og på Intermat lanserte den italienske produsenten krattfresere for kompaktlastere og hjullastere.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Serien «Miniforst» er beregnet for kompaktlastere med hydraulikkapasitet på 50-140 l/min, og «Midiforst» er for hjullastere med kapasitet på 110-200 l/min.

«Miniforst» som leveres med arbeidsbredder på 1,5 m/1,7 m/2 m, kan frese i filler busker/stammer på opptil 15 cm/diameter, selv i 5 km/t hastighet. «Midiforst» er også tilgjengelig med de samme arbeidsbredder og freser stammer med diameter opptil 30 cm.

Aggregatenes hurtigsnurrende fresetromler er «bestykket» med hardmetall-slagere som slår godt fra seg, melder produsenten.

Seppi har også større krattfresere, blant annet modellen Seppi Super-BMS beregnet for maskiner fra 20-35 tonn. (Reportasje A&T 10/2014). Malleus Maskin har levert tre aggregater av denne modellen.

Powered by Labrador CMS