ÆRESRALLAR 2015: - Det var en stor overraskelse å bli utnevn til Æresrallar 2015. Jeg bare satt i salen og visste ingenting, sier Malvin Nilsen til AT.no.
ÆRESRALLAR 2015: - Det var en stor overraskelse å bli utnevn til Æresrallar 2015. Jeg bare satt i salen og visste ingenting, sier Malvin Nilsen til AT.no.

Rallar-Malvin (72): - En stor ære

- Det er en stor ære å få denne prisen på slutten av mitt aktive yrkesliv.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Det sier Malvin Nilsen (72) til AT.no etter at han ble hedret som Æresrallar 2015 på Vinterfestuka i Narvik denne uken. Utmerkelsen Æresrallar hedrer personer som har gjort en spesiell innsats innen arbeidslivet eller gjort et banebrytende arbeid på den sosiale/kulturelle sektor på Nordkalotten.

- Rallarliv og gruvedrift har stått sentralt i nesten hele livet mitt. Det er en stor ære å få denne prisen på slutten av mitt aktive yrkesliv. Personene som har fått denne prisen tidligere er betydningsfulle folk, sier en ydmyk og takknemlig Malvin Nilsen til AT.no.

Fantastisk reise

Nilsen sier at reisen med Leonhard Nilsen & Sønner AS har vært utrolig fra å starte med startet med hakke og spade til datastyrt utstyr og 1200 ansatte i konsernet. LNS har hovedkontor i Risøyhamn på Andøya i Vesterålen, hvor innbyggertallet er langt færre enn ansatte i LNS-systemet. Nilsen mener dette beviser at det er mulig å få til noe selv om man kommer fra et lite sted i Norge.

Malvin Nilsen er idag sjef for Rana Gruber som er eid av LNS.

Les også: Malvin Nilsen fikk Nordprofil-prisen

STILLING LEDIG:
Powered by Labrador CMS