Ny administrerende direktør i Cramo AS

Publisert Sist oppdatert

Bjørn Frogner (52) er ansatt som administrerende direktør i Cramo AS. Han tiltrer stillingen den 1. april.

Bjørn Frogner, som er bosatt i Oslo og har en mastergrad i business og markedsføring, har hatt en karriere innen økonomi, administrasjon, HR og forretningsutvikling. Totalt har Frogner vært ti år i byggebransjen, hvorav mesteparten av tiden i Veidekke. Her deltok han blant annet i planlegging og etablering av Bautas – i dag Ramirent Norge – som på den tiden var en divisjon i Veidekke. Siden 2001 har han jobbet både i Schibsted Trykk AS og Hafslund ASA, og den siste lederstillingen var som konsernsjef for Infratek ASA, Nordens ledende leverandør innen bygging, drifting og vedlikehold av kritisk infrastruktur.

Nå tar Bjørn Frogner over styringen i et av Norges ledende serviceselskap innen utleie av maskiner, moduler og utstyr – et selskap med 31 avdelinger og 235 ansatte i Norge.

 – Jeg er godt fornøyd med at vi har rekruttert en person med en slik perfekt bakgrunn for stillingen. Bjørn kjenner vår virksomhet godt og har en enorm erfaring fra både kundesiden og fra leverandørsiden. Hans solide erfaring fra ulike stillinger vil være av avgjørende verdi i den videre utviklingen av vår norske virksomhet, sier Erik Bengtsson, konserndirektør Cramo Skandinavia.

– Jeg kjenner Cramo godt fra det norske markedet. Det er inspirerende å igjen bli en del av en virksomhet som er relatert til byggebransjen. Likeledes å få være en del av et konsern som opererer i hele det nordiske markedet som jeg allerede er kjent med, samt Sentral- og Øst-Europa. Med sin godt definerte og ekspansive strategi for Norge, samt for konsernet generelt, er Cramo et meget interessant selskap å komme inn i, sier Bjørn Frogner.