FOKUS PÅ BILLIFTER: Her en 32 meters billift. Osloavdelingen til Drammen Lift Utleie vil fokusere på billifter, men planen er å fylle opp med øvrig utleiesortiment etter hvert.

Drammen Lift Utleie utvider til Oslo

Drammen Lift Utleie brer seg ut av Drammen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen ble publisert for over 5 år siden.

Selskapet tok for en tid siden over Flexleie Vestfold AS og etablerte Drammen Lift Utleie Avd Vestfold. I tillegg eier selskapet Kongsberg Lift & Maskinutleie AS, og i mars åpner Drammen Lift Utleie Avd Oslo på Alnabru.

- Nysatsingen i Oslo baseres i hovedsak på utleie av billifter, men vi vil etter hvert ha fullt sortiment i Oslo på lik linje med de andre avdelingene, sier Tom Roger Delsbekk som har drift/utleieansvar.

I disse dager ansettes erfarne «liftfolk» på avdelingen i Oslo. Drammen Lift Utleie har før de nye i Oslo er på plass, 28 ansatte, og selskapet omsatte for 83 millioner kroner ifjor.

I 2014 tar selskapet sikte på å øke antall ansatte og omsetning med 8-10%. Totalt har Drammen Lift Utleie-selskapene 1300 utleieenheter, hvor 450 er lifter. Fjellsikring er et satsingsfelt, og selskapet har blant annet fire teleskoptrucker (to Manitou og to Magni) med boretårn til utleie.

Powered by Labrador CMS