Fra venstre: Ingmar Austevoll, Carl Inge Veland og Erlend Bygnes.
Fra venstre: Ingmar Austevoll, Carl Inge Veland og Erlend Bygnes.

Ny ledertrio i Veidekke

Det blir lederskifte i Veidekke i Bergen og i Nord/Vest.

Publisert Sist oppdatert

Distriktsleder Ingmar Austevoll tar første april over som direktør for Veidekke Entreprenør region Nord/Vest etter Carl Inge Veland.

Austevoll overlater samtidig ledelsen av Distrikt Bergen til kollega Erlend Bygnes.

Påtroppende regionsdirektør Ingmar Austevoll (46) skal lede Veidekkes entreprenørvirksom­het i seks distrikter fra Haugesund i sør til Trondheim i nord. Han er utdannet sivilingeniør og har arbeidet i Veidekke Entreprenør siden 1995 som prosjektingeniør, prosjekteringsleder, prosjektleder og seksjons­leder til han ble distriktsleder i Bergen i 2012.

Erlend Bygnes (51) er også utdannet sivilingeniør, og har jobbet i Veidekke Entreprenør siden 1993. Han har vært prosjekteringsleder, anleggsleder, prosjektleder og kommer nå fra stillingen som avdelingsleder for utvikling og innkjøp i Distrikt Bergen.

Carl Inge Veland (64) har i mer enn 20 år ledet Region Nord/Vest, og gir nå stafettpinnen videre for å fortsette i en ny stilling knyttet til divisjonsledelsen i Veidekke Entreprenør.

- Veidekke Entreprenør har en meget kompetent organisasjon og en ledende posisjon både i Bergensområdet og i region Nord/Vest. Jeg er svært takknemlig over den strålende jobben Carl Inge Veland har gjort i regionen. Samtidig er jeg glad for at vi har så dyktige ledere som Ingmar Austevoll og Erlend Bygnes i våre rekker som er klare for større utfordringer og nå går inn i nye lederroller, sier administrerende direktør Dag Andresen i Veidekke Entreprenør.