Heatwork rigger seg for fremtiden og styrker sitt lederteam. Fra venstre styreleder Almar Markussen, Børre Simonsen og Reidar Schille.
Heatwork rigger seg for fremtiden og styrker sitt lederteam. Fra venstre styreleder Almar Markussen, Børre Simonsen og Reidar Schille.

Ny leder i Heatwork

Publisert Sist oppdatert
Reidar J. Schille (35) er ansatt som ny daglig leder i Heatwork AS. Han kommer fra flere lederstillinger i Nokas, der han har vært ansatt de siste 5,5 årene. Før dette var han ansatt i Ica. Tidligere daglig leder,  Børre Simonsen, går over i ny rolle der det fokuseres på å «videreutvikle konseptene» ,  både nasjonalt og internasjonalt. Simonsen skal også lede selskapets finans- og økonomiavdeling, i tillegg til at han skal fokusere på forretningsutvikling i hoved- og datterselskap. Heatwork AS har utviklet og er «eneprodusent i Europa» av sitt varme/tine- konsept. Maskinene som er produsert etter europeisk standard og normer, er mobile varmeløsninger spesialdesignet for en rekke bruksområder; teletining, herding betong, frostsikring, oppvarming av bygg, haller og telt samt varmt vann til fjernvarmeanlegg. Heatworks hovedkontor og fabrikk ligger i Narvik med 3300 kvadratmeter fabrikklokaler. Heatworks kunder er i hovedsak maskinentreprenører, petroindustrien, fjernvarmeselskaper, anleggsgartnere, utleieselskaper, kraftselskaper, offentlige etater og aktører innen bygg og anlegg.